Antena Căutare

Au făcut un milion de dolari cu doar 100 de dolari. Povestea celebră care bate orice scenariu de film

Un cuplu din New York a participat la o licitație „pe nevăzute” și au cumpărat conținutul unui garaj. Mai exact nici vânzătorul și nici cumpărătorul nu știau ce se află în acea încăpere. Ce a urmat întrece orice imaginație.

Au făcut un milion de dolari cu doar 100 de dolari. Povestea celebră care bate orice scenariu de film Galerie
The Spy Who Loved Me Wallpaper

Licitația a avut loc în 1989 și avea să schimbe complet viața cuplului din New York. Nu mică le-a fost uimirea când au intrat pentru prima dată în garajul unde se afla un autoturism sport Lotus Esprit din 1976, care fusese folosit în 1977 cu ocazia filmării peliculei „The Spy Who Loved Me” din seria James Bond.

Este vorba chiar despre faimoasa mașină „Wet Willie” care se transforma într-un submarin. Aceasa fiind chiar singurul autoturism care a fost folosit pentru o scenă subacvatică.

Au făcut un milion de dolari cu doar 100 de dolari. Povestea celebră care bate orice scenariu de film

Amuzant este că ce doi nici nu știau pe ce au pus mâna. Nu văzuseră filmul și nu se prea pricepeau la mașini. Oarecum dezamăgiți de ce au primit la schimbul celor 100 de dolari, au chemat o platformă pentru transport și astfel au aflat că acea mașină este chiar din filmul James Bond.

Au făcut un milion de dolari cu doar 100 de dolari. Povestea celebră care bate orice scenariu de film

Câțiva ani mai târziu s-au decis să vândă mașina la licitație. Un cumpărător le-aoferit suma de 1 milion de dolari pentru faimoasa mașină. Ce au aflat mult mai târziua, și i-a uimit complet, a fost că Elon Musk era cel care a achiziționat mașina la licitație.

Musk spune că încă din copilărie era pasionat de filmele cu celebrul spion şi că a văzut „The Spy Who Loved Me” pe când se afla în Africa de Sud, fiind impresionat de maşina-submarin. „Am fost dezamăgit când am aflat că, în realitate, aceasta nu se transformă în submarin. Însă ceea ce voi face este să o dotez cu un şasiu electric produs de Tesla pentru ca transformarea să poată deveni realitate”

Citește și:

Mașina lui Nicolae Ceauşescu a fost găsită în Irlanda. Noul proprietar s-a uitat în bord și nu i-a venit să creadă

Aproximativ 3.000 de sticle de whisky în valoare de 18.000 de lire au fost furate de un singur om! Autoritățile imploră ... O mireasă a trăit șocul vieții, după o discuție cu fotograful angajat pentru nuntă: „Am fost nevoită să anulez tot, cu d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x