Antena Căutare

Aproximativ 3.000 de sticle de whisky în valoare de 18.000 de lire au fost furate de un singur om! Autoritățile imploră ajutor!

Cineva din Liverpool ar putea să aibă un Crăciun foarte fericit, după ce peste 3.000 de sticle de whisky au fost furate de către un livrator fals. 

Aproximativ 3.000 de sticle de whisky în valoare de 18.000 de lire au fost furate de un singur om! Autoritățile imploră ajutor! Galerie
Whisky de 18.000 de lire furat

Sticlele de whisky irlandez Jameson, în valoare de aproximativ 18.000 de lire sterline, au fost furate luni, 25 noiembrie dintr-o remorcă nesupravegheată la McBurney Transport pe Dunes Way din Kirkdale.

Hoțul a realizat întreaga operațiune singur, purtând o jachetă lungă și o pălărie în încercarea de a se deghiza, astfel încât să pară că e angajat la parcul de afaceri. Oricât de dubioasă ar părea deghizarea, se pare că oboseala și-a făcut efectul, deoarece bărbatul a putut cu ușurință să atașeze remorca plină de băutură la o cabină HGV goală înainte de a se urca în ea și de a pleca.

Aproximativ 3.000 de sticle de whisky în valoare de 18.000 de lire au fost furate de un singur om! Autoritățile imploră ajutor!

Whisky irlandez Jameson

Poliția apelează acum la informații cu privire la furtul uriaș, după ce ulterior a fost găsită remorca aruncată pe Atherton Road, în Walton, după ce, aceasta fiind golită complet de conținut, iar lăzile de whisky au fost sfărâmate.

Un purtător de cuvând a declarat, înainte de a descrie incidentul drept un „furt de mare valoare”, că valoarea sticlelor furate este de 18.000 de lire sterline, conform unei declarații date de Poliția Merseyside.

Aproximativ 3.000 de sticle de whisky în valoare de 18.000 de lire au fost furate de un singur om! Autoritățile imploră ajutor!

Sediu din Kirkdale

„Apelăm la informații în urma furtului de whisky de mare valoare dintr-un sediu din Kirkdale. Luni, 25 noiembrie, în jurul orei 8.40 pm, un bărbat care purta o jachetă și o pălărie a intrat la McBurney Transport pe Dunes Way într-o cabină HGV goală și a legat cabina la o remorcă care conține aproximativ 180.000 de lire sterline de Jamieson. S-a dat jos și remorca a fost găsită mai târziu goală pe Atherton Road din Walton. Se crede că whisky-ul ar putea în curând să-și croiască drum pe piața neagră, dacă nu a făcut-o deja, poliția urmărind acea linie de anchetă. Ancheta este în desfășurare, poliția analizând medico-legalele, camerele de luat vederi și declarațiile martorilor pentru a-i ajuta la anchetele lor”, au declarat autoritățile.

Un vultur a trimis sute de SMS-uri în roaming și a falimentat un studiu științific! ”Min ne-a costat bani grei!”... Au făcut un milion de dolari cu doar 100 de dolari. Povestea celebră care bate orice scenariu de film...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x