Antena Căutare

Au mers la pescuit și au prins un pește uriaș! L-au legat cu funie și l-au cărat cu roaba

Cum este să mergi la pescuit și să prinzi un pește de trei metri?! Li s-a întâmplat unor localnici care, nefiind pregătiți pentru o asemenea captură, l-au legat cu funie și l-au cărat cu roaba până în sat.

Au mers la pescuit și au prins un pește uriaș! L-au legat cu funie și l-au cărat cu roaba
peste de trei metri

Cum este să mergi la pescuit și să prinzi un uriaș?! Li s-a întâmplat unor localnici care, nefiind pregătiți pentru o asemenea captură, l-au legat cu funie și l-au cărat cu roaba până în sat.

Ce-i drept, situația inedită nu a avut loc pe plaiurile natale, nici măcar prin apropie, ci... tocmai prin Honduras, America Centrală. O asemenea captură ar impresiona pe oricine și, cu siguranță, pescarii profesioniști ar fi invidioși pe localnicii care au primit minunea. Însă despre ce specie de pește este vorba?

Peștele este un jewfish - biban australian, o specie foarte răspândită în Oceanul Atlantic. De asemenea, el se mai găsește și în Marea Mediterană. Se întâlnește la adâncimi de până la 200 de metri, în locuri stâncoase sau nisipoase. Această specie este însă în pericol de extincție.

Semn DIVIN apărut în Grecia, după izbucnirea incendiilor! Oamenii sunt îngroziți! „Este un mesaj de la Dumnezeu”... Mii de oameni sunt aşteptaţi sâmbătă, în Băneasa, la cel mai mare show aviatic al anului! Ce trebuie să știi despre BIAS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x