Antena Căutare

Mii de oameni sunt aşteptaţi sâmbătă, în Băneasa, la cel mai mare show aviatic al anului! Ce trebuie să știi despre BIAS 2018

Mii de oameni sunt aşteptaţi mâine în Băneasa la cel mai mare show aviatic al anului. BIAS 2018 îşi deschide porţile pentru a zecea oară. La spectacol vor participa 16 echipaje, atât din România cât şi din restul Europei. 

Mii de oameni sunt aşteptaţi mâine în Băneasa la cel mai mare show aviatic al anului. BIAS 2018 îşi deschide porţile pentru a zecea oară. La spectacol vor participa 16 echipaje, atât din România cât şi din restul Europei.

Vedetele sunt însă piloţii români şi deja cunoscuţii piloţi turci, întrucât pe cerul României vor zbura avioane de luptă ale armatei americane şi spaniole, dar şi aeronave de acrobaţie din Polonia, Ungaria şi Grecia.

Înainte de spectacolul aviatic de mâine, piloţii au exersat acrobaţiile. Primii care s-au desprins de pista din Băneasa au fost " Scânteile Alb-Roșii". Aeronavele TS-11 Iskra conduse de piloţi polonezi au înroşit cerul.

Timp de aproape 12 ore pe cerul din Baneasa vor evolua 100 de aeronave si peste 150 de piloti si 36 de parasutisti 00.30

Reprezentanţii Austriei vor aduce în faţa publicului aeronave istorice şi elicoptere pentru acrobaţie. Armata americană va survola cerul cu celebrele F15 Eagle. Spectacol vor face şi spaniolii.

Spectacolul aerian este garantat şi de prezența așilor Aeroclubului României - Hawks of Romania, White Wings, alături de paraşutiştii formaţiei Blue Wings.

Accesul publicului este permis începând cu ora 8. Spectacolul aviatic va dura până la ora 9 seara. Finalul evenimentului va fi marcat de zborul piloţilor români la bordul aeronavei C27 Spartan, urmat de un foc de artificii şi de un concert.

Au mers la pescuit și au prins un pește uriaș! L-au legat cu funie și l-au cărat cu roaba... Fenomen rar pe cerul României! Ce se întâmplă la ora 23:22 cu eclipsa totală de lună: "Va fi uimitor!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x