Antena Căutare

Au salvat un animal de pe stradă, crezând că e un câine care are o boală de piele. Ce s-a dovedit a fi, de fapt

O femeie a găsit un animal care suferea de o boală de piele și l-a încredințat unui adăpost. Nu s-a gândit că va evada câteva zile mai târziu, într-un mod brutal, și nici că nu era un câine, cum a crezut inițial.

caine care are o boala de piele ca raia Galerie
O femeie a găsit un animal care suferea de o boală de piele și l-a încredințat unui adăpost. Nu s-a gândit că va evada câteva zile mai târziu, într-un mod brutal, și nici că nu era un câine, cum a crezut inițial. | Shutterstock.com

Un animal misterios care i-a nedumerit pe experții din Pennsylvania a scăpat de la un centru de salvare a animalelor sălbatice, după ce a distrus cușca în care se afla.

Citește și: Un bărbat a vrut să gătească un pește când a observat că toată carnea e albastră. A pus imediat mâna pe telefon

Au salvat un animal de pe stradă, crezând că e un câine care are o boală de piele. Ce s-a dovedit a fi, de fapt

Animalul a fost găsit înghețat și tremurând de către o femeie, Christina Eyth, în apropierea casei sale. Aceasta a cerut ajutor, astfel că animalul a fost preluat de adăpostul local Wildlife Works.

Inițial, experții nu și-au putut da seama cu ce vietate au de-a face și au presupus că poate fi vorba despre un câine sau un coiot. Animalul se afla într-o stare foarte proastă, pielea sa suferind din cauza unei boli.

Nu avea să treacă mult și adăpostul făcea un apel prin care anunța că animalul a evadat la aproape o săptămână de la salvare. Într-o postare pe Facebook, reprezentanții au declarat că au fost "devastați" să constate dispariția animalului.

Angajatul care a sesizat lipsa lui a fost Morgan Barron, care a ajuns dimineața la sediu și a găsit o priveliște "îngrozitoare". Cușca animalului era distrusă, iar camera fusese devastată. Animalul reușise să forțeze fereastra și, ulterior, făcuse o gaură prin care a evadat.

"Erau zgârieturi pe pereți, în special sub fereastră; garnitura de la fereastră a fost mestecată până când a reușit să forțeze fereastra, apoi a sfâșiat paravanul. Nici în cele mai nebunești vise nu ne-am așteptat la așa ceva!", a notat adăpostul, conform Newsweek.

Citește și: „Cel mai dulce hoț” a dat spargerea într-un magazin, costumat în iepuraș. Imaginile surprinse dintr-un filmuleț au ajuns virale

Textul continua: "De când a sosit, nu a făcut decât să se ghemuiască în spatele cuștii sale și să îl urmărească pe Morgan cu privirea. Nu s-a purtat niciodată agresiv și nu a existat nicio dovadă că ar mai fi avut încercări de evadare. L-am avut timp de aproximativ o săptămână, timp în care a mâncat hrană nutritivă și a primit tratament pentru râie și infecții secundare. Putem doar să presupunem că începea să se simtă oarecum mai bine și a decis că era timpul să plece."

În urma evadării, Barron a încercat să dea de urma animalului. De asemenea, adăpostul a lăsat ușile deschise, cu o mulțime de mâncare pentru a-l atrage înapoi.

Când animalul a fost găsit prima dată, Barron a declarat pentru NBC News că înclina să creadă că animalul era un câine, datorită comportamentului său timid. Cu toate acestea, această evadare ar putea determina faptul că, până la urmă, este un coiot.

Citește și: Fenomen meteorologic bizar. Grindina a depăşit în dimensiuni mărimea unui ou de găină | Foto. Județul din România afectat

Un bărbat a vrut să gătească un pește când a observat că toată carnea e albastră. A pus imediat mâna pe telefon... Care este cea mai apropiată oră de miezul nopții? Problema aceasta de matematică pentru copii a dat bătăi de cap adulțil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x