Antena Căutare

Au tăiat un cuib de viespi în jumătate. Ce detaliu fascinant au descoperit în interior: VIDEO

Te-ai întrebat vreodată cum arată interiorul unui cuibi de viespi? Un tată și un fiu s-au decis să taie unul în două și au descoperit un detaliu fascinant.

Un tată și un fiu din SUA au decis să vadă ce se află exact în interiorul unui cuib de viespi. Cei doi au găsit pe platforma Ebay un cuib abandonat, pe care l-au comandat pentru 30 de dolari.

Cum arată un cuib de viespi în interior

Tatăl și fiul au tăiat cuibul de viespi alături de un prieten al băiatului. Deși era abandonat, cuibul și-a păstrat textura inedită, ce i-a fascinat atât pe copii, cât și pe tată.

În ciuda texturii complexe, cuibul se sfărâma foarte ușor. Tatăl a folosit un cuțit zimțat pentru a-l tăia și a reușit cu ușurință să îl despice în două, în timp ce copiii vorbeau pe fundal despre cât de “scârbos” e experimentul inedit.

Celor trei nu le-a venit să creadă ce au găsit în interiorul cuibului tăiat în două. Dincolo de textura de fagure, ce a rămas intactă, cei trei au găsit și viespi moarte. Video-ul a fost încărcat pe Youtube și a strâns deja 42 de milioane de vizualizări.

Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x