Căutare Live

Au tăiat un cuib de viespi în jumătate. Ce detaliu fascinant au descoperit în interior: VIDEO

Te-ai întrebat vreodată cum arată interiorul unui cuibi de viespi? Un tată și un fiu s-au decis să taie unul în două și au descoperit un detaliu fascinant.

Un tată și un fiu din SUA au decis să vadă ce se află exact în interiorul unui cuib de viespi. Cei doi au găsit pe platforma Ebay un cuib abandonat, pe care l-au comandat pentru 30 de dolari.

Cum arată un cuib de viespi în interior

Tatăl și fiul au tăiat cuibul de viespi alături de un prieten al băiatului. Deși era abandonat, cuibul și-a păstrat textura inedită, ce i-a fascinat atât pe copii, cât și pe tată.

În ciuda texturii complexe, cuibul se sfărâma foarte ușor. Tatăl a folosit un cuțit zimțat pentru a-l tăia și a reușit cu ușurință să îl despice în două, în timp ce copiii vorbeau pe fundal despre cât de “scârbos” e experimentul inedit.

Celor trei nu le-a venit să creadă ce au găsit în interiorul cuibului tăiat în două. Dincolo de textura de fagure, ce a rămas intactă, cei trei au găsit și viespi moarte. Video-ul a fost încărcat pe Youtube și a strâns deja 42 de milioane de vizualizări.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Femeia care și-a scos coastele ca să semene cu un personaj de desene animate. Cum arăta înainte să-și deformeze corpul...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri