Antena Căutare

Au vrut să pună la pământ o casă și au avut o surpriză uriașă când au început să-i dărâme pereții. Ce se afla ascuns în interior

Un grup de constructori au avut parte de o surpriză neașteptată când au început să se uite la o casă veche. Aceștia au auzit că este specială, dar nu au crezut până nu au văzut.

casa neagra cu ferestre albe si acoperis gri
Un grup de constructori au avut parte de o surpriză neașteptată când au început să se uite la o casă veche. Aceștia au auzit că este specială, dar nu au crezut până nu au văzut | Shutterstock.com

”Am auzit că se presupune că era o cabină în casă. Am început să spargem pereții. Am decojit strat cu strat.”, au spus ei.

Desigur, în interiorul zidurilor de beton, ridicate la mijlocul secolului al XX-lea, se aflau alții de lemn, ai unei cabane vechi, care ar data din 1885-1886.

Cabana care stătea pe fundația de piatră avea două camere, care acum alcătuiau camera de zi și bucătăria. Deoarece se află pe un șantier activ, cabana va trebui mutată, fie dărâmată.

Citește și: A făcut această fotografie fiului său și i-a apărut un semn ciudat în ochi. La scurt timp medicii i-au pus un diagnostic crunt

Ce era special la cabana găsită în interiorul casei

„Găsirea unei case din lemn, ascunsă în interiorul a ceea ce pare o casă mai nouă, se întâmplă din când în când în Utah. Însă, faptul că nu vor demola cabana și vor să o păstreze este admirabil”, a declarat Cory Jensen, istoric și coordonator al registrului național la Biroul de conservare istorică a statului Utah.

„Deși ar fi de preferat să se păstreze casa în loc, este de înțeles că trebuie să o mute pentru dezvoltarea acestei proprietăți. Sperăm că vor putea găsi câteva fotografii vechi ale cabinei, astfel încât să fie restaurată corect.”, a mai spus el.

Citește și: Două femei au născut una alteia copilul în urma unei încurcături legate de fertilizarea in vitro. Ce s-a întâmplat cu bebelușii

„În timp ce curățam și curățam pereții, ne-am dat seama că aceasta nu este o cabină veche”, a spus unul dintre muncitori, Fairbanks, care a afirmat că lemnul a fost tăiat manual și îndreptați cu tencuială între ele.

O cabină obișnuită ar fi avut buștenii îmbinați cu noroi sau altă substanță între ei pentru a menține pasagerii cald, a mai explicat el.

Fairbanks a mai remarcat că ferestrele cabinei nu erau cele originale. Au fost scoase și înlocuite cu geamuri termopan moderne.

Creatură cu chip de om și corp de animal, care a terifiat un oraș. Poliția s-a sesizat imediat pentru a descoperi ce est... Cuplul care a reușit să aibă 21 de copii în doar 2 ani folosind mame surogat. Care e motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x