Antena Căutare

Autostrada Graffiti! Distractivă, dar cu o parte tragică!

Autostrada Graffiti este numele sub care a ajuns să fie cunoscută o poțiune de drum din statul american Pennsylvania, lângă un oraș abandonat.

Autostrada Graffiti! Distractivă, dar cu o parte tragică!
Autostrada graffiti | reddit.com

Autostrada Graffiti este numele sub care a ajuns să fie cunoscută o poțiune de drum din statul american Pennsylvania, lângă un oraș abandonat.

Devenită deja o atracție turistică, porțiunea de drum de aproape 1.5 kilometri, acoperită cu desene, este descrisă de TripAdvisor ca fiind „Distractivă dar cu o parte tristă și înfiorătoare”. Situat lângă orașul Centralia, oraș ce a fost părăsit în urma unui incendiu la mina de cărbuni din apropiere, drumul ce a fost închis din cauza aceluiași incendiu a fost acoperit aproape imediat de desene graffiti și adună un număr important de vizitatori.

Autoritățile locale au încercat de mai multe ori să interzică accesul pietonilor pe această porțiune de drum din motive de siguranță, poliția statală patrulând acea zonă.

După ultima încercare de acest fel din decembrie 2016 a apărut însă o petiție online care cerea ca drumul să rămâna deschis vizitatorilor. Principalul argument este că „autostrada graffiti nu este mai periculoasă decât o cărare obișnuită”.

De asemenea, în petiția care a strâns într-o lună peste 7100 de semnături se mai afirmă că autostrada graffiti este un mod de exprimare al artiștilor de tot felul și nu ar trebui închisă”.

Să fie acesta cel mai rapid divorţ din istorie?! Mireasa, părăsită la 15 minute după nuntă... Dumnezeu și-a trimis îngerii pe Pământ! Trei femei din Marea Britanie, declarații șoc: "M-am uitat la mâinile mele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x