Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Avertisment! Savantul Stephen Hawking, îngrijorat de viitorul rasei umane. Omenirea ar putea să fie distrusă

Stephen Hawking a avertizat omenirea că inegalităţile materiale dintre indivizi şi ţări este una dintre cele mai periculoase probleme din prezent. Acesta afirmă că ura şi izolaţionismul sunt legate de modul în care banii sunt împărţiţi în zilele noastre, lucru care a cobtribuit la ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (UE).

Stephen Hawking a avertizat omenirea că inegalităţile materiale dintre indivizi şi ţări este una dintre cele mai periculoase probleme din prezent. Acesta afirmă că ura şi izolaţionismul sunt legate de modul în care banii sunt împărţiţi în zilele noastre, lucru care a cobtribuit la ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (UE).

Anterior votului, profesorul Hawking a militat pentru rămânerea Marii Britanii în UE, acesta considerând că Brexit-ul va afecta finanţările proiectelor ştiinţifice.

,,Dacă am renunţa la forţele care au contribuit la Brexit, învidia şi izolaţionismul, nu numai în Marea Britanie, ci în lume, care este condusă de o definiţie neclară a îmbogăţirii şi de imposibilitatea de a o împărţi, naţiunile se vor putea uni'', a afirmat profesorul Hawking, potrivit descopar.ro.

Profesorul Hawking a devenit faimos, iniţial pentru că a reuşit să învingă boala neuromotorie, mai apoi prin teoriile sale impresionante despre găurile negre. Recent, acesta a început să facă predicţii despre utilizarea tehnologiei, precum inteligenţa artificială, care ar putea distruge rasa umană, dacă nu va fi supravegheată cu grijă.

Stephen Hawking a afirmat că deşi el înţelege necesitatea banilor, care pe el l-au ajutat să trăiască mai mult timp în ciuda bolii, acesta nu consideră banii un lucru foarte important. Acesta a declarat că întrebările oamenilor despre valoarea posesiunii şi simţul proprietăţii au condus la crearea de noi idei în mintea oamenilor, numite ,,proiectul catedralei''.

Acesta a descris ideile ca fiind echivalentul construirii bisericilor imense pentru a crea ,,o legătură între Rai şi Pământ'' în cadrul căreia o idee este creată pentru a fi preluată de generaţiile următoare.

Recomandari