Antena Căutare

Lanț uman pentru salvarea unei șoferițe din mijlocul apelor. Imaginile sunt dramatice - VIDEO

Mai mulți oameni și-au dat efectiv mâna să salveze o șoferiță care putea fi luată de ape în inundațiile din Ellicott City (Maryland, Statele Unite).

Mai mulți oameni și-au dat efectiv mâna să salveze o șoferiță care putea fi luată de ape în inundațiile din Ellicott City (Maryland, Statele Unite).

Un prim bărbat încearcă să salveze femeia, însă este luat de ape. Din fericire nu este rănit. Alții formează atunci un lanț uman pentru a ajunge la mașina blocată în curentul produs de inundațiile care afectează statul Maryland.

În cele din urmă un bărbat ajunge la mașină, ajută femeia să iasă prin geam și o duce pe uscat. Intemperiile din regiune au provocat moartea a două persoane și circa o sută au fost salvate din calea apelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poveste cutremurătoare din Primul Război Mondial. Oamenii și-au îngropat cele mai de preț obiecte, vasele de ceramică, s... Avertisment! Savantul Stephen Hawking, îngrijorat de viitorul rasei umane. Omenirea ar putea să fie distrusă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x