Avertismentul care a pus omenirea pe jar! Când se va produce un CUTREMUR mare

 
+2 click pentru
galerie

Pământul va intra într-o perioadă critică în care tot mai multe cutremure ar putea afecta populația. Care este data la care sunt așteptate mișcări seismice puternice?

Autoritățile trebuie să se pregătească cu sisteme de avertizare în caz de cutremur în perioada următoare, fiindcă Pământul ar putea intra într-o etapă critică în care modul de poziționare a planetelor ar putea determina apariția unor cutremure majore!

Asta susțin tot felul de publicații online, ce avertizează omenirea că lumea se confruntă în luna octombrie și în luna noiembrie cu riscul de producere a unor cutremure mari.

Când se va produce un CUTREMUR mare

                           Când se va produce un cutremur mare, în opinia unui cercetător

Cercetătorul Frank Hoogerbeets susține că modul în care Soarele, Venus, Pământul și Uranus se vor găsi în Sistemul Solar în perioada următoare ar putea duce la apariția unor seisme în această toamnă.

Se pare că avertismentul său se bazează pe un studiu realizat în ultimii trei ani. Totuși, autoritățile din întreaga lume susțin că nu există cutremure mari ce pot fi prezise și că, cel puțin deocamdată, ceea ce susține cercetătorul menționat mai sus nu prezintă un motiv de îngrijorare pentru omenire.

De asemenea, chiar autoritățile din România avertizează populația țării noastre că mesajele și avertismentele ce nu vin din partea Serviciilor de Urgență nu trebuie luate ca atare.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe