Antena Căutare

Prima și ultima profeție a Babei Vanga. Află ce a prezis aceasta pentru prima dată

Baba Vanga este cunoscuta în toata lume pentru profetiile sale car n-au dat gres. Dar cum au inceput premonitiile acestea si ce a prezis Vanga pentru prima data? Ultima ei profetie a fost despre Romania.

Baba Vanga este cunoscută în toată lume pentru profețiile sale car n-au dat greș. Dar cum au început premonițiile acestea și ce a prezis Vanga pentru prima data? Ultima ei profeție a fost despre România.

Baba Vanga, pe numele real Vangelia Gushterova, a fost o celebră clarvăzătoare din Bulgaria. Pe parcursul vieții, Baba Vanga a prevăzut căderea Turnurilor Gemene și o serie de conflicte militare. Tot ea a vorbit despre moartea soților Ceaușescu și căderea Comunismului în Europa.

În jurul femeii cu ochii închiși, s-au născut două povești principale care explică de ce avea Baba Vanga ochii lipiți. Una dintre ele spune că, la 19 ani, a fost găsită cu ochii lipiți de nisip și de țărână și că astfel și-a piedut vederea definitiv. A doua poveste vine din partea Parapsihologul Alina Albert și ne spune că Baba Vanga, la doar 12 ani, a fost lovită de trăsnet și și-a piedut vederea. Crezând că o vor vindeca, țăranii au frecta-o pe aceasta cu nisip la ochi.

Prima profeție a Babei Vanga

Prima previziune de răsunet pe care Vanga a făcut-o a fost cea legată de moartea tatălui ei. A fost prima ei premoniție.

Baba Vanga avea înclinații spre ezoterism, cunoștea foarte bine plantele. A prezis cu exactitate data și ora morții tatălui ei. Omul a murit exact când a spus Vanga

O altă previziune, legată tot de familia ei se referă la fratele Vasili. I-a prezis moartea la vârsta de 23 de ani. S-a rugat de frații ei să nu plece pe front în Al Doilea Război Mondial. Pe 8 octombrie, exact când fratele ei împlinea 23 de ani, a fost capturat și împușcat pe front.

Ultima profeție a Babei Vanga

„Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor” –cuvintele clarvăzătoarei bulgăroaice, Vanga, cu puţin timp înainte să moară în 1996.

Înainte să moară, Baba Vanga, a înregistrat pe bandă un mesaj și și-a rugat o nepoată să îl facă public abia pe în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 .

Masajul sună astfel: „Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”

(VIDEO) Primele imagini cu sufletul care părăsește trupul în momentul MORȚII. Misterul a fost deslușit!... Nimeni nu a știut asta până acum. Ce origini si ce mesaj ascunde acronimul R.I.P....
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x