Antena Căutare

Baba Vanga a prezis tot ce se întâmplă astăzi: "Cel de-Al Treilea Război Mondial va porni din Siria". România, direct vizată!

Așa cum a scris și Nostradamus, Baba Vanga a spus că anii aceștia sunt ani de cotitură, în care va izbucni un război dinspre Est.

Așa cum a scris și Nostradamus, Baba Vanga a spus că anii aceștia sunt ani de cotitură, în care va izbucni un război dinspre Est.

"Va izbucni un război din Est şi totul va fi declanşat de invazia musulmanilor în Europa, care va duce la distrugerea organizării de pe continent. Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria.

Clima se va încălzi tot mai mult, se vor topi gheţurile şi va apărea seceta în tot mai multe locuri. Oamenii vor începe să epuizeze resursele şi se vor porni războaie.

Românii sunt un popor ales, au multe resurse ca să meargă mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care să le transmită mesajul corect şi atunci, dacă îl vor înţelege şi îl vor asculta, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corectă", a prezis Baba Vanga.

Doliu în lumea teatrului și a cinematografiei din România. Actriţa Carmen Stănescu a murit la vârsta de 92 de ani!... Cheloo și Antonia, replici dure la ”The Four – Cei 4”: ”Nu există să nu comenteze cineva ceva despre o fată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x