Antena Căutare

Băiatul care petrece peste patru ore pe zi ca să se transforme în Ken. Cum își schimbă complet înfățișarea

Un băiat de 17 ani din Minas Gerais, Brazilia, petrece 4 ore în fiecare zi pentru a se transforma în Ken și a investit și într-o garderobă demnă de păpușa celebră.

Deși are doar 17 ani, Felipe Adam a decis să se transforme într-un personaj. Tânărul susține că a fost inspirat de surorile sale, Amanda, în vârstă de 21 de ani, și Carla, 19 ani, ce desenau păpuși Bărbie atunci când erau mici.

De la vârstă de 14 ani, Felipe a început să își câștige proprii bani, ceea ce i-a permis să cumpere haine, pantofi și machiaj, necesare pentru a ajunge cât mai aproape de imaginea păpușii Ken, scrie The Sun.

Felipe a declarat că a fost mult timp admiratorul păpușii Ken Jessica Alves (ce a devenit cunoscut drept Rodrigo Alves).

Felipe cheltuiește în jur de 30 - 40 de dolari în fiecare lună pentru a arăta ca păpușa Ken, însă recunoaște că primește încălțăminte, haine și machiaj de la mama sa, Edna, în vârstă de 49 de ani, și de la surorile sale, ce îl susțin în transformare.

Tânărul folosește fond de ten, dermatograf și machiaj de contur lichid, ce îi permit să reproducă caracteristicile păpușii pe propria față. Pentru a obține look-ul, Felipe petrece 4 ore pe zi în fața oglinzii din baie, pentru a se asigura că fiecare porțiune a look-ului e perfectă.

“Folosesc doar machiaj pentru a obține look-ul de Ken - folosesc un contur lichid puternic pentru a desena caracteristicile unei păpuși pe fața mea,” a declarat el. “Deși, într-o zi, aș vrea să mă operez pentru a-mi îmbunătăți prestația drept Ken.”

“În fiecare dimineață, mă trezesc, îmi fac duș, mă machiez, îmi fac părul și după exact 4 ore, sunt gata să îmi încep ziua,” a continuat el.

Datorită look-ului, tânărul a devenit un fel de vedetă în orașul său natal și, uneori, e oprit de străin pentru a face poze cu el. Felipe a avut parte și de reacții negative, mai ales la școală, însă nu se dă bătut.

Pentru a se apropia și mai mult de look-ul lui Ken, Felipe vrea să apeleze la operații chirurgicale, începând cu o rinoplastie, pentru a obține un nas de păpușă.

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Parteneri
Modele de brazi împodobiți în 2022. Care sunt trendurile pentru anul acesta
Catine.ro
Ultimele știri
x