Antena Căutare

Băiețel sau fetiță? Nici una, nici alta! Un părinte din Canada își va lăsa copilul să decidă singur cărui gen aparține: „Nu am de gând să fac alegerea pe baza unui control genital!”

Într-o lume în care comunitatea LGBT câștigă tot mai mult teren, în care ziarele scriu că Shiloh, fetița cea mare a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt se pregătește pentru o operație de schimbare de sex, în Canada apare un caz unic în lume, care ia prin surprindere chiar și pe cele mai „deschise” (open-minded) minți.

Într-o lume în care comunitatea LGBT câștigă tot mai mult teren, în care ziarele scriu că Shiloh, fetița cea mare a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt se pregătește pentru o operație de schimbare de sex, în Canada apare un caz unic în lume, care ia prin surprindere chiar și pe cele mai „deschise” (open-minded) minți.

Canada este prima țară care, a emis un card de sănătate pentru un bebeluș, în care, în dreptul sexului apare litera „U” („unknow”), adică „necunoscut”. Mama copilului, născut cu organe genitale masculine, a fost cea care a impus acest lucru, afirmând că: „Va decide el singur ce vrea să fie când va fi mare”. În plus, micuțul/ micuța a primit și un nume unisex, care ar da bătăi în identificarea genului chiar și celui mai talentat lingvist: Searyl Doty!

În consecință, Searyl Doty, născut sau născută în toamna lui 2016 în Canada nu are, ca toată lumea, pe cardul de sănătate, trecut sexul „M” sau „F”, ci litera „U”, de la "unknow”. Părintele bebelușului care va avea o totală putere de alegere asupra sa este transsexual, fiind o femeie care a decis să fie bărbat, păstrându-și uterul pentru a putea da naștere unui copil.

„Copilul meu va decide el singur, în viitor, ce sex vrea să aibă. Nu îl voi stabili eu”, a declarat presei transsexualul devenit părinte cu acte-n regulă. „Rămâne la latitudinea lui Searyl să decidă cum să se identifice. Eu nu am de gând să fac alegerea pe baza unui control genital”.

O naștere neconvențională pentru un bebeluș atipic

În plus, părintele a făcut mai multe alegeri neconvenționale în ceea ce privește micuțul/ micuța. A ales să nască în casa unui prieten al unuia dintre părinți, și nu într-o clinică specializată, pentru a evita procedura de înregistrare. Apoi, după o luptă asiduă , părintele transsexual a obținut înregistrarea nașterii, nu și certificatul de naștere (în care este obligatorie indicarea sexului copilului). Acum însă, Ministerul Sănătății din Canada a emis un card de sănătate în care sexul este un „U", fiind astfel recunoscută cererea părinților. Totodată, este un caz fără precedent, fiind UNIC ÎN LUME!

Cum e să aparții sexului greșit în România

Știți fetițele alea de cinci ani care probează tocurile mamelor? Dorina, o tânără care vrea să-și schimbe sexul, încerca pasta de ras a bunicului și golea câte un spray cu miros de mosc, puternic masculinizat. Nu-i plăceau briz-briz-urile fetiţelor. Se juca la groapa de nisip cu maşinuţe. Deși la grădiniță, toaletele erau inscripționate „Băieți”/ „Fete”, intra mereu la cel din urmă, deși „de facto” aparținea de prima categorie.

La orice ghișeu din România ocupat de o tanti de 40-50 de ani, cu Acatistul Sfântului Nectarie în buzunar și o icoană cu Fecioara Maria pe teancurile de hârtii, Dori e confruntat cu problema buletinului. Dar pentru că îi plac reacţiile funcţionarilor, nu se supără. Odată, o femeie l-a întrebat: „Ce-i cu buletinul ăsta? Tu eşti femeie sau bărbat?” El i-a tăiat-o repede cu replica, „Ce contează doamnă, eu sunt aici să trimit nişte bani!”. În prezent, Dori urmează un tratament hormonal prin care vrea să se apropie cât mai mult de aspectul și de caracteristicile unui bărbat.

Fetiţa Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt se pregăteşte pentru operaţia de schimbare de sex

Vestea că fiica biologică a Angelinei şi a lui Brad Pitt a început tratamentul pentru schimbarea de sex face înconjurul lumii!

Zvonurile cum că Shiloh, în vârstă de 11 de ani, îşi doreşte să fie băieţel au apărut cu ani în urmă, copila alegând mereu să se îmbrace în haine masculine, ba chiar a fost mereu atrasă de sporturile pentru bărbaţi. De curând, însă, s-a aflat că fiica celebrilor actori a şi început un tratament hormonal pentru schimbarea de sex ce va urma.

Sursă: Global News, Today, canadiannews.com

28 de imagini puternice care îți seacă sufletul. Le privești și începi să conștientizezi ce înseamnă umanitatea... Imagini care-ți aduc lacrimi instant! Un câine nu se poate opri din plâns, după ce își dă seama că a fost abandonat (VID...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x