Antena Căutare

28 de imagini puternice care îți seacă sufletul. Le privești și începi să conștientizezi ce înseamnă umanitatea

Se pune ca "o imagine face cât o sută de cuvinte" şi nu există nimic mai adevărat. În timp ce cuvintele sunt, uneori, seci şi sărace în intensitate, fotografia reuşeşte să te transpună într-un alt univers încărcat de agonie sau extaz, de fericire profundă sau de drame. 

Se pune ca "o imagine face cât o sută de cuvinte" şi nu există nimic mai adevărat. În timp ce cuvintele sunt, uneori, seci şi sărace în intensitate, fotografia reuşeşte să te transpună într-un alt univers încărcat de agonie sau extaz, de fericire profundă sau de drame.

De multe ori, uităm ce înseamnă umanitatea, iar unii dintre cei mai buni fotografi reuşesc să ne aducă o firimitură încărcată de sens a acestui cuvânt.

GALERIE FOTO: "Sângele apă nu se face!". La 100 de ani, două surori gemene și-au petrecut aniversarea împreună, copilărind. Imaginile sunt inedite!

Chiar dacă nu am trăit momentul, în clipa în care a luat naştere, trăim intens fiecare cadru încărcat de emoţie, aşa cum se întâmplă şi în cazul colecţiei pe care am pregătit-o.

GALERIE FOTO-VIDEO IMPRESIONANTĂ! Un cățeluș cu două picioare a învățat să țopăie ca un cangur. Aleargă, se joacă și le oferă oamenilor o adevărată lecție de viață

28 de fotografii, menite să ne amintească faptul că omenirea mai are o speranţă.

Un suedez a ajuns din greșeală în România, dar a devenit bogat peste noapte! Care a fost cheia succesului... Băiețel sau fetiță? Nici una, nici alta! Un părinte din Canada își va lăsa copilul să decidă singur cărui gen aparține: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x