Antena Căutare

O femeie a cheltuit 14 mii de dolari pe haine sumare care să-i arate burtica de gravidă. Ce alegeri a făcut și cum arată

O tânără din America, viitoare mămică în vârstă de 24 de ani a ales diferit când vine vorba de garderoba de femeie însărcinată. Aceasta a avut o idee ingenioasă care a costa-o peste 14 mii de dolari.

o gravida imbracata sexy Galerie
O tânără a cheltuit 14 mii de dolari pe garderoba de gravidă sexy | Profimedia

Summer Rachel Warren, din Arizona, un creator de conținut în vârstă de 24 de ani aales să iasă în evidență printr-un mod inedit.

Fiind însărcinată, aceasta nu a putut renunța la brandurile preferate, stilul său fiind unul destul de revelator, dar nu indecent și a găsit soluția.

Tânăra gravidă a ales să fie una dintre mămicile sexy care ține la imaginea ei, cu orice preț

Tânăra viitoare mămică s-a gândit că ar fi mai bine să cumpere în continuare de la aceleași branduri, articole precum bustiere sau tricouri scurte sau decupate și fustite tăiate, însă în măsuri mai mari.

Astfel aceasta este fericită că burtica ei de gravidă este mereu la vedere, este în continuare adepta unui stil sexy și comod și este fericită cu imaginea sa, chiar și când corpul ei se modifică de la o zi la alta.

Toată aceastî distracție a costat-o, până acum, 14 mii de dolari, potrivit presei internaționale.

Ce a descoperit o tânără în calculatorul viitorului soț cu puțin înainte de nunta lor. "M-am salvat și mi-am salvat... O femeie și-a antrenat picioarele timp de 14 ani și i s-a spus că musculatura sa seamănă cu cea a lui Cristiano Ronaldo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x