Antena Căutare

Barack Obama și fotografia care a cucerit lumea! Președintele SUA - tânăr și fericit alături de copii

De Ziua Tatălui, sărbătorită în multe țări în a treia sâmbătă din iunie, Michelle Obama, prima doamnă a Statelor Unite, a publicat pe internet o fotografie cu Barack Obama și copiii pe care îi au împreună

De Ziua Tatălui, sărbătorită în multe țări în a treia sâmbătă din iunie, Michelle Obama, prima doamnă a Statelor Unite, a publicat pe internet o fotografie cu Barack Obama și copiii pe care îi au împreună.

Așa cum era de așteptat, imaginea s-a răspândit rapid pe mai toate site-urile de socializare, ajungând pe primele poziții într-un top în timp real al materialelor transformate în viral.

Imagini de senzație surprinse cu Obama, Merkel, Cameron și Hollande

Așa arată o familie fericită

Președintele SUA și cei doi copii se aflau la plajă, acolo unde zâmbeau fericiți către mama lor, care realiza fotografia. Nu bănuiau că peste ani buni vor ajunge să fie cei mai puternici oameni de pe Pământ!

Un pensionar luptă pentru dreptul de a-și săruta soția! Povestea lui a emoționat milioane de oameni!... Un documentar realizat de străini ne face de rușine! Ce treabă are Nicolae Ceaușescu cu hackerii români?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x