Antena Căutare

Un pensionar luptă pentru dreptul de a-și săruta soția! Povestea lui a emoționat milioane de oameni!

Un pensionar din Marea Britanie a reușit să uimească o lume întreagă atunci când acestuia i s-a interzis să își sărute soția.

Un pensionar din Marea Britanie a reușit să uimească o lume întreagă atunci când acestuia i s-a interzis să își sărute soția.

Aceasta este povestea lui Thomas Middleton, un bărbat de 87 de ani căruia consiliul local dintr-un oraș britanic i-a interzis să își sărute soția de 67 de ani, aflată la un cămin pentru bătrâni.

Din cauza problemelor de sănătate pe care le are soția lui, suferindă de Alzheimer și demență, bărbatul a decis că este mai bine să o ducă la un centru de îngrijire a bătrânilor.

Cadoul incredibil primit de un bătrân! Și-a pierdut portofelul în urmă cu 65 de ani, dar a fost recuperat acum! Ce a găsit, de NEPREȚUIT

Britanicul și soția lui

Totuși, de fiecare dată când vine în vizită la femeie, acestuia i se interzice să o sărute. Supărat, pensionarul a decis să dea în judecată căminul pentru a-și câștiga acest drept.

A ajutat un pensionar la curățenie și asta i-a adus aproape 700.000 de EURO! Uite cum a fost posibil așa ceva! Familia a înnebunit când a auzit!

În scurt timp, povestea bărbatului a devenit cunoscută pe internet și tot mai multe persoane donează bani pentru a sprijini această cauză.

FOTO-VIDEO: Răzbunare inedită a unui bărbat înșelat de nevastă! Pozele fac senzație pe internet... Barack Obama și fotografia care a cucerit lumea! Președintele SUA - tânăr și fericit alături de copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x