Antena Căutare

Bărbatul cunoscut drept „omul Tarzan”, care a trăit 41 de ani în junglă, a murit la vârsta de 52 de ani. Ce detaliu s-a aflat

Ho Van Lang, bărbatul cunoscut drept „adevăratul Tarzan” al zilelor noastre, s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani. Un detaliu complet neașteptat a fost descoperit de medici și a ieșit la iveală după moartea acestuia și oameni din întreaga lume au fost uluiți.

barbatul tarzan, in jungla din vietnam, pe vremea cand traia Galerie
Ho Van Lang a fost bărbatul cunoscut drept „omul Tarzan” al zilelor noastre | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste de viață a unui bărbat pe nume Ho Van Lang, care timp de 41 de ani a trăit în junglă precum Tarzan, celebrul personaj de cartea lui Edgar Rice Burroughs, ce a fost ecranizată în numeroase producții de film și desen animat.

Omul s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani, la opt ani după ce „învățase” să trăiască în mediul civilizat. Ceea ce au descoperit medicii a fost complet neașteptat.

Bărbatul cunoscut drept „adevăratul Tarzan”, care a trăit 41 de ani în junglă, a murit la vârsta de 52 de ani

Povestea incredibilă a bărbatului care a trăit 41 de ani în junglă, precum Tarzan, a început în anul 1972, atunci când avea doar 4 ani. După bombardamentele americanilor din timpul războiului din Vietnam, Ho Van Lang și-a pierdut jumătate din familie.

Acesta a fost momentul în care el și tatăl său s-au aventurat în sălbăticie, cât mai adânc în junglă. Patru decenii au stat departe de lumea civilizată, trăind precum personajul Tarzan. Au mâncat fructe și semințe, au vânat mici rozătoare și alte animale și au trăit doar cu ceea ce au găsit în natură.

Citește și: El este „băiatul Mowgli”, care mănâncă iarbă și stă printre animale, deși are 21 de ani. Ce a dezvăluit mama lui Zanziman Ellie

Apoi, în anul 2013, după mai bine de patru decenii petrecute astfel, Ho Van Lang, cunoscut și drept „omul Tarzan” al zilelor noastre, împreună cu tatăl său, au reluat legătura cu lumea civilizată. Aceștia credeau că războiul din Vietnam încă nu se terminase atunci când au repășit într-un sat, în dorința de-a căuta ajutor medical pentru bătrân.

Nu a durat mult și „bărbatul Tarzan” a ales să înceapă, la vârsta de 44 de ani, un stil de viață modern. A început să mănânce mâncare procesată, să consume alcool și chiar să fumeze, trăind după ceea ce mulți numesc „un stil de viață modern”.

Ho Van Lang, bărbatul cunoscut ca fiind și „omul Tarzan”

Ho Van Lang, bărbatul cunoscut ca fiind și „omul Tarzan”

Totuși, unii apropiați ai bărbatului cunoscut drept „omul Tarzan” al zilelor noastre s-au temut că organismul acestuia nu va face față noului stil de viață, în lumea civilizată, după ce aproape toată viața (40 de ani dintr-un total de 44) a trăit în junglă.

Citește și: O mamă și cei trei copii s-au pierdut în junglă și au supraviețuit 34 de zile în sălbăticie! Cum au reușit

Alvaro Cerezo, un membru al unei organizații ce oferă celor de la oraș șansa de-a trăi în natură, folosind tehnici de supraviețuire, s-a împrietenit cu „bărbatul Tarzan” la scurt timp după ce acesta a revenit în lumea civilizată și vietnamezul i-a arătat ce stil de viață a dus, departe de ochii lumii, adânc în jungla din Vietnam.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, bărbatul a fost diagnosticat cu cancer la ficat și a murit, la vârsta de 52 de ani, ridicând numeroase semne de întrebare medicilor și oamenilor din întreaga lume.

Apropiații lui Ho Van Lang, „omul Tarzan” care a trăit 41 de ani în junglă, printre care și Alvaro Cerezo (prietenul său), susțin că boala și moartea acestuia au fost cauzate de întoarcerea acestuia la stilul de viață modern, după patru decenii în care a fost obișnuit să consume fructe, porumb cultivat de el și de tatăl său, semințe, mici vietăți și tot ce se mai găsea în mediul înconjurător.

Cum arată Courtney Rogers, femeia care are 12 copii deși are doar 37 ani. De ce toți au prenume care încep cu litera ”C”... Un șofer a găsit un bilet lăsat pe geamul mașinii. Când l-a citit, acesta a exultat de fericire. Ce mesaj neașteptat a p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x