Bărbatul cunoscut drept „omul Tarzan”, care a trăit 41 de ani în junglă, a murit la vârsta de 52 de ani. Ce detaliu s-a aflat

Ho Van Lang, bărbatul cunoscut drept „adevăratul Tarzan” al zilelor noastre, s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani. Un detaliu complet neașteptat a fost descoperit de medici și a ieșit la iveală după moartea acestuia și oameni din întreaga lume au fost uluiți.

Ho Van Lang a fost bărbatul cunoscut drept „omul Tarzan” al zilelor noastre

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste de viață a unui bărbat pe nume Ho Van Lang, care timp de 41 de ani a trăit în junglă precum Tarzan, celebrul personaj de cartea lui Edgar Rice Burroughs, ce a fost ecranizată în numeroase producții de film și desen animat.

Omul s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani, la opt ani după ce „învățase” să trăiască în mediul civilizat. Ceea ce au descoperit medicii a fost complet neașteptat.

Bărbatul cunoscut drept „adevăratul Tarzan”, care a trăit 41 de ani în junglă, a murit la vârsta de 52 de ani

Povestea incredibilă a bărbatului care a trăit 41 de ani în junglă, precum Tarzan, a început în anul 1972, atunci când avea doar 4 ani. După bombardamentele americanilor din timpul războiului din Vietnam, Ho Van Lang și-a pierdut jumătate din familie.

Acesta a fost momentul în care el și tatăl său s-au aventurat în sălbăticie, cât mai adânc în junglă. Patru decenii au stat departe de lumea civilizată, trăind precum personajul Tarzan. Au mâncat fructe și semințe, au vânat mici rozătoare și alte animale și au trăit doar cu ceea ce au găsit în natură.

Citește și: El este „băiatul Mowgli”, care mănâncă iarbă și stă printre animale, deși are 21 de ani. Ce a dezvăluit mama lui Zanziman Ellie

Apoi, în anul 2013, după mai bine de patru decenii petrecute astfel, Ho Van Lang, cunoscut și drept „omul Tarzan” al zilelor noastre, împreună cu tatăl său, au reluat legătura cu lumea civilizată. Aceștia credeau că războiul din Vietnam încă nu se terminase atunci când au repășit într-un sat, în dorința de-a căuta ajutor medical pentru bătrân.

Nu a durat mult și „bărbatul Tarzan” a ales să înceapă, la vârsta de 44 de ani, un stil de viață modern. A început să mănânce mâncare procesată, să consume alcool și chiar să fumeze, trăind după ceea ce mulți numesc „un stil de viață modern”.

Ho Van Lang, bărbatul cunoscut ca fiind și „omul Tarzan”

Ho Van Lang, bărbatul cunoscut ca fiind și „omul Tarzan”

Totuși, unii apropiați ai bărbatului cunoscut drept „omul Tarzan” al zilelor noastre s-au temut că organismul acestuia nu va face față noului stil de viață, în lumea civilizată, după ce aproape toată viața (40 de ani dintr-un total de 44) a trăit în junglă.

Citește și: O mamă și cei trei copii s-au pierdut în junglă și au supraviețuit 34 de zile în sălbăticie! Cum au reușit

Citește și
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Mai multe articole

Alvaro Cerezo, un membru al unei organizații ce oferă celor de la oraș șansa de-a trăi în natură, folosind tehnici de supraviețuire, s-a împrietenit cu „bărbatul Tarzan” la scurt timp după ce acesta a revenit în lumea civilizată și vietnamezul i-a arătat ce stil de viață a dus, departe de ochii lumii, adânc în jungla din Vietnam.

„Era cea mai fascinantă persoană pe care am cunoscut-o vreodată, atât de dulec și de bună la suflet. Mi-a arătat unde a locuit în junglă, cum arăta viața lui și a tatălui său, ce tehnici de supraviețuire folosea”, a mărturisit Alvaro Cerezo, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Recent, bărbatul a fost diagnosticat cu cancer la ficat și a murit, la vârsta de 52 de ani, ridicând numeroase semne de întrebare medicilor și oamenilor din întreaga lume.

Apropiații lui Ho Van Lang, „omul Tarzan” care a trăit 41 de ani în junglă, printre care și Alvaro Cerezo (prietenul său), susțin că boala și moartea acestuia au fost cauzate de întoarcerea acestuia la stilul de viață modern, după patru decenii în care a fost obișnuit să consume fructe, porumb cultivat de el și de tatăl său, semințe, mici vietăți și tot ce se mai găsea în mediul înconjurător.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri