Antena Căutare

O mamă și cei trei copii s-au pierdut în junglă și au supraviețuit 34 de zile în sălbăticie! Cum au reușit

O mamă a reușit să șocheze întreaga omenire, demonstrând că minunile există! Femeia a reușit să supraviețuiască, alături de cei trei copii, după ce s-a pierdut în jungla din Columbia!

O mamă și cei trei copii s-au pierdut în junglă și au supraviețuit 34 de zile în sălbăticie! Cum au reușit Galerie
O mamă din Columbia a supraviețuit 34 dde zile în junglă

Femeia de 40 de ani a decis să plece într-o vacanță și a profitat de peisajul frumos pentru a se plimba. Nu a trecut mult timp și s-a rătăcit, alături de cei trei copii ai săi. Fără posibilitatea de-a chema ajutor, mama a făcut tot posibilul pentru a avea grijă de cei mici.

Au mers prin junglă mai bine de 34 de zile, până ce salvatorii i-au găsit, undeva prin Peru. Toată lumea s-a întrebat cum au reușit cei patru să trăiască, pentru mai bine de o lună, în astfel de condiții. Femea a povestit că s-au hrănit cu fructe găsite prin junglă.

O mamă și cei trei copii s-au pierdut în junglă și au supraviețuit 34 de zile în sălbăticie! Cum au reușit

O mamă din Columbia a supraviețuit 34 dde zile în junglă

O mamă și cei trei copii au supraviețuit 34 de zile în jungla din Columbia

Mergând zile în șir pentru a se întâlni cu tatăl, cei patru nu și-au dat seama că au trecut deja granița și au ajuns în Peru. Au fost găsiți după 34 de zile, într-un oraș aflat la granița celor două țări.

Salvatorii au dus femeia și cei trei copii de 10, 12 și 14 ani la cel mai apropiat spital, pentru îngrijiri de specialitate. Deși slăbiți și sleiți de puteri, cei mici au fost mai mut decât fericiți că la finalul acestei „aventuri” și-au putut revedea tatăl cu bine!

Bilanţ Festivalul artelor Europalia - Peste 150.000 de persoane au participat la cele 250 de evenimente culturale prezen... Biblioteca din localitatea Sânpetru a fost atestată la nivel mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x