Antena Căutare

Ultimele 42 de minute alături de formația "The Beatles" au fost întrerupte de poliție! Legenda s-a înălțat pe acoperișul Londrei!

Pe 30 ianuarie, în urmă cu 47 de ani, formația The Beatles concerta pentru ultima oară.

Pe 30 ianuarie, în urmă cu 47 de ani, formația "The Beatles" concerta pentru ultima oară.

John Lennon, Paul McCartney, George Harrison și Ringo Starr se aflau pe acoperișul Records Apple din Londra când au început să cânte, sub formă de imprevizație, piesele care i-au transformat în legendă.

"Get it back" sau "Don't let me down" au răsunat în ecou timp de 42 de minute până când... totul a fost întrerupt de poliție!

Ultimul concert al formației "The Beatles"

The Beatles a fost unul dintre grupurile a cărui muzică a fost cea mai influentă pentru era rock care a urmat, contorizând peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Citește și Ziua în care omenirea a amuțit: John Lennon a părăsit scena vieții, lăsând ca testament un mesaj simplu: „Să fie pace!”

În 2004 revista Rolling Stone clasa trupa The Beatles pe locul 1 pe lista celor 100 cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor. În conformitate cu aceeași revistă, muzica inovativă a trupei The Beatles și impactul cultural au ajutat la definirea anilor 1960.

Beatles s-a stins din cauza veniturilor insuficiente. Totul a pornit de la moartea lui Brian Epstein, eveniment care a declanșat reacții în lanț. Din 1967, membrii formației și-au urmat interesele individuale și s-au întâlnit tot mai rar.

Ultimul lor concert este considerat a fi apariția live pe acoperișul studio-urilor Apple, din Londra, în ianuarie 1969, și a apărut compilat în albumul "Let It Be".

Forma buzelor spune multe despre tine! Ţie care imagine ţi se potriveşte?... Ion Luca Caragiale, marele dramaturg român, are două zile de naștere! Lucruri mai puțin știute despre Nenea Iancu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x