Antena Căutare

Bebeluș de doar câteva săptămâni, părăsit de mamă într-un cavou din cimitir: „Erau șobolani și câini vagabonzi”

Pentru milioane de familii din lumea-ntreagă venirea pe lume a unui copil ar reprezenta un dar divin. Pentru alții, un bebeluș poate fi un blestem, iar atunci când nu pot evita nașterea unui prunc, unele mame dau dovadă de o cruzime ieșită din comun

Pentru milioane de familii din lumea-ntreagă venirea pe lume a unui copil ar reprezenta un dar divin. Pentru alții, un bebeluș poate fi un blestem, iar atunci când nu pot evita nașterea unui prunc, unele mame dau dovadă de o cruzime ieșită din comun.

Cimitirul, locul în care se odihnesc trupurile celor stinși a fost destinația unui copilaș de două luni după ce mama sa a decis că nu-l poate crește. Lăsat într-un cavou, micuțul s-a încăpățânat să trăiască, să lupte pentru a nu rămâne pradă șobolanilor și câinilor vagabonzi, care împânzeau locul. Bineînțeles, a făcut-o inconștient și cu mult ajutor divin. Un trecător a auzit scâncetele copilului și ghindându-se după sunete a ajuns și l-a descoperit pe bebelușul abandonat de mama sa.

Comunitatea din Quezon (Filipine) a rămas fără cuvinte în momentul în care bărbatul care l-a descoperit pe micuț a ajuns cu el în localitate și a povestit întregul episod.

„Un vecin a găsit băiatul după ce l-a auzit plângând. A fugit înapoi şi a chemat mai multe pesoane caer l-au ajutat să îl scoată dintre morminte. Fusese lăsat acolo pe timpul nopţii. Ar fi putut să fie mult mai grav dacă nu l-ar fi auzit nimeni dimineaţă. Sunt mulţi câini vagabonzi şi rozătoare în cimitir. Dacă ar fi fost rănit nu ar fi avut cine să îl ajute”, a declarat un localnic.

Momentul epocal așteptat de întreaga planetă. NASA a dezvăluit totul: „Avem primele fotografii. Oamenii trebuie să știe ... Test: Degetele de la picioare te dezbracă de secrete. Ce spune forma degetelor despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x