Antena Căutare

Un bebeluș a murit după ce a căzut de la etajul nouă al blocului în care locuia

Un copil de doar doi a murit, joi seară, după ce a căzut de la etajul nouă al blocului în care locuia. Băiețelul era acasă doar cu tatăl.

Un copil de doar doi a murit, joi seară, după ce a căzut de la etajul nouă al blocului în care locuia. Băiețelul era acasă doar cu tatăl.

În urma impactului copilul a suferit stop cardio-respirator, iar medicii l-au transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria.

Medicii au încercat inițial să îl resusciteze, însă după câteva minute, băiețelul a suferit un alt stop cardio-respirator și a decedat.

Cauza accidentului este un geam deschis al apartamentului dar și faptul că copilul era nesupravegheat. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

“La ora 19.50, un copil de doi ani a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc din cartierul Alexandru cel Bun. La fața locului s-a deplasat un echipaj tip C. Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator. El a fost preluat și transportat în curs de resuscitare către Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului de Pediatrie Sfânta Maria”, a menționat joi seară medicul Ovidiu Popa, din cadrul SMURD Iași.

O femeie a împărțit casa cu cadavrul mamei sale. Bătrâna a decedat în anul 2016... Tată și fiu găsiți pe marginea drumului în Mexic. Copilul abia mai respira...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x