Antena Căutare

Tată și fiu găsiți pe marginea drumului în Mexic. Copilul abia mai respira

Un tată împreună cu fiul său au fost găsiți pe marginea unui drum din Mexic aproape morți. Gâtul bărbatului era tăiat iar copilul abia mai respira.

Un tată împreună cu fiul său au fost găsiți pe marginea unui drum din Mexic aproape morți. Gâtul bărbatului era tăiat iar copilul abia mai respira.

Cei doi au fost atacați în mod brutal în timp ce călătoreau spre prin statul Veracruz din Mexic. Tragedia reflectă disperarea cu care poporul din Guatemala dorește să ajungă în Statele Unite ale Americii, aceștia aleg să parcurgă traseul pe jos. De multe ori, mulți dintre fugari sunt victimele contrabandiștilor.

Potrivit președintelui pentru drepturile omului din Morelos, Raúl Hernández, băiatul împreună cu tatăl său, în vârstă de 37 de ani, au plecat din Guatemala pe 28 mai.

Băiatul în vârstă de 10 ani este singurul care a supraviețuit, acesta a fost găsit la brațul tatălui său care era decedat.

Tată și fiu găsiți pe marginea drumului în Mexic. Copilul abia mai respira

Aceștia au angajat un contrabandist din Guatemala să-i ducă până în Statele Unite ale Americii, însă acesta i-a abandonat în Mexic, unde au fost răpiți.

Răpitorii sunt membri ai cartelului de droguri Los Zetas, aceștia au cerut o răscumpărere în valoare de 12.000 de dolari, însă familia a reușit să trimită doar 8.000 dolari.

„Cristian a fost dus la un spital din orașul Cuatla, unde primește tratament psihologic, pe lângă îngrijirea medicală. El a suferit o intervenție chirurgicală și este în prezent într-o stare de sănătate bună.", a spus Ministerul de Externe din Guatemala.

Ministerul de Externe al Guatemalei a emis o declarație prin care a exprimat condoleanțe familiei lui Cristian și a promis să plătească pentru toate costurile legate de repatrierea corpului tatălui său.

Sursă foto: CNN

Un bebeluș a murit după ce a căzut de la etajul nouă al blocului în care locuia... Unul dintre cei mai vechi vatmani din Arad s-a sinucis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x