S-a lăudat într-un vagon de tren că își înșală iubita. Acum, Ben este vânat de internauți, după ce o postare a devenit virală

Internauții și-au unit forțele pentru a-l găsi pe Ben, bărbatul care își înșală iubita. Chiar el și-a recunoscut fapta în gura mare, unor prieteni, în timp ce se aflau în tren.

Internauții și-au unit forțele pentru a-l găsi pe Ben, bărbatul care își înșală iubita. Chiar el și-a recunoscut fapta în gura mare, unor prieteni, în timp ce se aflau în tren.

O călătoare care nu i-a apreciat laudele, a distribuit pe Tweeter un mesaj compromițător:

"Dacă cineva are un prieten numit Ben care se află în trenul Bournemouth - Manchester chiar acum, tocmai le-a spus prietenilor că te înșală."

Emily nu a fost singura care a luat atitudine în acest sens, și alți internați i-au preluat mesajul pentru a descoperi cine este Ben și pentru ca iubita acestuia să afle ceea ce face el.

Postarea a devenit virală și băieții cu numele Ben au început să spună în ce loc se află în acel moment pentru a nu fi confundați cu adevăratul Ben.

Foto: Twitter

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri