Antena Căutare

Nu mai lăsa vânzătoarei mărunțișul primit ca rest. Aduce ghinion! Nu trebuie să îl ții în portofel. Iată ce să faci cu el

Tu ce faci cu banii pe care îi primești rest la supermarket? Îi lași acolo? Îi arunci? Locul lor este într-un singur loc din casă.

Tu ce faci cu banii pe care îi primești rest la supermarket? Îi lași acolo? Îi arunci? Locul lor este într-un singur loc din casă.

Dacă vrei prosperitate și bunăstare, nu mai lăsa mărunțișul în grija altora. Strânge fiecare bănuț într-un borcan pe care este de preferat să îl ții în bucătărie.

"Oamenii trebuie să știe că mărunțișul pe care îl iau ca rest de la magazin nu trebuie să-l arunce niciodată. Și e bine să nu-l cheltuie și să-l păstreze într-un borcănel acolo în bucătărie", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la o emisiune de la antena3.

S-a lăudat într-un vagon de tren că își înșală iubita. Acum, Ben este vânat de internauți, după ce o postare a devenit v... Dovada că o schimbare de look te transformă într-o altă persoană. Nu mai sta pe gânduri și mergi la stilist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x