Antena Căutare

Berbecii sunt foarte schimbători şi ar putea stârni antipatii. Horoscopul zilei de 13 noiembrie, cu Andreea Joiţa!

Liniştea va caracteriza ziua balanţelor. Toate vor fi în grafic şi nu vor întâmpina niciun fel de problemă. Fecioarele, în schimb, risca să aibă ceva probleme.

Berbecii sunt foarte schimbători şi ar putea stârni antipatii. Horoscopul zilei de 13 noiembrie, cu Andreea Joiţa! Galerie
Andreea Joita

Liniştea va caracteriza ziua balanţelor. Toate vor fi în grafic şi nu vor întâmpina niciun fel de problemă. Fecioarele, în schimb, risca să aibă ceva probleme.


Berbecii sunt foarte schimbători astăzi. Trec uşor de la o stare la alta, astfel că îi contrariază pe apropiaţi şi stârnesc antipatii.


Taurilor le vor merge toate că la carte. în plus îi aşteaptă şi veşti bune legate de familie.


Gemenii
vor reuşi să pună la punct toate detaliile unei călătorii în interes personal. norocul le surâde şi în plan financiar.


Racii simt nevoia unei pauze. Oboseala îşi va spune cuvântul, aşa ca sfatul astrologului ar fi să se mai şi odihnească.


Leii sunt cu gândul la vacanţă. tocmai de aceea implicarea în proiectele de astăzi va fi aproape de zero.


Fecioarele riscă să devină obositoare pentru cei din jur, vor vorbi întruna, de făcut nu prea vor face nimic la serviciu şi mai mult vor bate paul pe loc.


În ceea ce le priveşte pe balanţe apele sunt liniştite în plan emoţional iar asta le face să fie zâmbitoare şi cu mare chef de viaţă.


Scorpionii vor duce lipsă de concentrare şi atenţie, aşa că ar fi indicat să lase la o parte treburile importante pentru a nu da greş.


Săgetătorii vor avea o zi încărcată din punct de vedere profesional, se întrevăd întâlniri cu oameni importanţi care îi vor ajuta în carieră. şi în plan sentimental , vor avea motive de bucurie.


Capricornii
ar trebui să fie concilianţi în relaţiile profesionale pentru a evita ca orice discuţie aprinsă să degenereze într-un scandal.


Vărsătorii se vor implica în tot felul de activităţi la birou, sunt foarte eficienţi, iar şefii nu vor trece cu vederea acest aspect.


Peştii vor primi oferte tentante în plan profesional. pot pune bazele unei noi activităţi care le va aduce mari satisfacţii financiare.

Ionuț Budișteanu, bursierul fundației ”Mereu Aproape”, a depășit-o pe fiica lui Barack Obama în topul celor mai influenț... N-ai fi crezut ca se mai cauta. Ce job-uri uitate sunt pe listele angajatorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x