Ultimul trend în materie de bere! Care este sortimentul preferat de români e uimitor! Nimeni nu și-ar fi imaginat asta

Cu infuzie de ceai chinezesc, cu bucăţi de ghimbir, mango, căpşuni sau cireşe, berea artizanală e pe gustul românilor. Cei care o preferă, au învăţat să o consume în funcţie de ce mănâncă sau de anotimp. 

Cu infuzie de ceai chinezesc, cu bucăţi de ghimbir, mango, căpşuni sau cireşe, berea artizanală e pe gustul românilor. Cei care o preferă, au învăţat să o consume în funcţie de ce mănâncă sau de anotimp.

Dragostea pentru această băutură se vede şi-n statistici: în fiecare an, un român deschide mai multe sticle de bere decât de apă. Ba mai mult, berea artizanală începe să fie pe placul românilor şi tot mai multe bistro-uri şi pub-uri şi-au făcut stocuri. Au clienţi chiar dacă o sticlă cu astfel de băutură costă uneori dublu faţă de una obişnuită.

Mai ales vara, cifrele vânzării de bere cresc exploziv, indiferent de tipul de producţie, spun specialiştii.

Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Pasionaţii vorbesc despre o adevărată ştiinţă în care texturile, aromele şi culorile au rol determinant.

”Teoretic berea are patru ingrediente. Apa malt hamei si drojdie. Pe lângă asta, în funcție de dorința fiecărui om poate să facă, la rece sau în procesul fermentarii cu tot felul de fructe plante. Practic nu există o limită.”, a declarat un specialist.

De la băutura preferată la o afacere de succes a fost doar un pas, pentru cei care au înţeles gusturile mai rafinate ale românilor.

Romanul e mare amator de porc, toata lumea știe că e cea mai bună legumă de pe teritoriul Romaniei. Drept urmare berea asta se asociază foarte bine cu un grătar!

Statisticile arată că un român consumă în medie aproape 200 de halbe de bere pe an.România se află pe locul nouă în topul celor mai mari producători de bere din Uniunea Europeană, cu 1,7 miliarde de litri produşi anul trecut, arată datele de la Eurostat. Producţia României este de aproape cinci ori mai mică decât cea a Germaniei, cel mai mare berar al Europei.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri