Antena Căutare

BMW M3 facut praf - Cu tractiunea spate nu e de joaca pe ploaie!

Cu propulsia sau tractiunea spate, cum i se mai spune, nu e de joaca pe suprafete alunecoase, daca nu stii cum si cand. Si, chiar, si atunci, pot aparea surprize. Iar daca sub pedala de acceleratie se afla si cateva sute bune de cai putere, lucrurile se complica si mai tare. Unii soferi nu tin cont insa si se cred mai presus decat legile fizicii. Gresit!

Filmuletul alaturat reprezinta un exemplu elocvent in acest sens. Astfel, in imagini se vedem cum, desi pe o autostrada ploua torential, un sofer s-a trezit "pilot" la volanul BMW-ului sau M3, nu a avut rabdare ca masina din fata sa sa-i faca loc si a depasit-o pe banda din dreapta. Cand a vrut sa revina insa pe banda, a ciupit, probabil, prea mult acceleratia, iar cei 420 CP ai "M"-ului au rupt aderenta, masina acvaplanand incotrolabil in parapetul de pe margine si rasturnandu-se. De asemenea, dupa modul in care masina a "zburat", s-ar putea ca "pilotul" sa fi avut si sistemele electronice deconectate, ceea ce nu se recomanda decat daca ai ceva cunostinte in ceea ce priveste tehnicile de pilotaj.

Una dintre primele pensiuni ecologice din Europa, la Zarnesti!... Bucuresti: Politist, muscat de un sofer care a parcat ilegal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x