Antena Căutare

Una dintre primele pensiuni ecologice din Europa, la Zarnesti!

N-o fi turismul nostru cel mai bun din lume, dar avem si noi motive de mandrie. O familie de romani se poate lauda ca a pus bazele uneia dintre primele pensiuni ecologice din Europa. Este amplasata in regiunea Zarnesti si a fost ridicata in 26 de zile. Jurnalistii de la Reuters au vrut sa vada cu ochii lor minunea.

Arata ca un iglu sau, poate, ca un OZN. Ar putea fi asemanata chiar cu una dintre ascunzatorile intalnite in productii precum "James Bond". Ridicata printre dealuri, in muntii Piatra Craiului, asezarea este de fapt noua casa a familiei Kamner. Satui de viata printre betoane, oamenii s-au orientat spre un loc cu aer curat. Si, inainte de toate, s-au gandit la sanatatea copiilor.

Asa le-a venit ideea unei pensiuni ecologice. Cladirea nu are ziduri, iar incalzirea se face prin panouri solare. Pana acum, oamenii au investit 100.000 de euro in imobilul care se intinde pe 422 de metri patrati. Chiar daca nu este inca terminat, primii turisti au aparut deja. Familia Kamner spera ca inaugurarea sa aiba loc la anul. Aceasta este una dintre primele pensiuni de acest gen din Europa.

Concursuri canine scapate de sub control: caini vopsiti pana devin de nerecunoscut!... BMW M3 facut praf - Cu tractiunea spate nu e de joaca pe ploaie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x