Antena Căutare

CALENDAR ORTODOX. RUGĂCIUNEA care te vindecă de depresie și gânduri negre

Rugăciunile fac minuni pentru cei care cred în puterea izbăvitoare a credinței

CALENDAR ORTODOX. Rugăciunea care te vindecă de depresie, gânduri negre, întristări și spaime ce îl tulbură pe om.

Rugăciunile fac minuni pentru cei care cred în puterea izbăvitoare a credinței. În calendarul ortodox sunt menționate mai multe rugăciuni adresate divinității și tuturor sfinților. Am ales o rugăciune menită să ajute într-o problemă cu care omenirea se confruntă în prezent: depresia, tulburările spirituale, fricile intrinseci. Rostește-o ori de câte ori te simți cuprins de stări de neliniște.

Citește și: Calendar ortodox. 17 februarie. Sfântul care a săvârșit MINUNEA COLIVEI

CALENDAR ORTODOX.​ Rugăciunea care te vindecă de depresie. Din (Psalmii lui David)

Dumnezeule, întru numele Tău man­tuieste-mă și întru puterea Ta mă ju­decă. Dumnezeule, ascultă rugă­ciunea mea; pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine și mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea și m-am abă­tut. Inimă mea s-a tulburat întru mine și frică morții a căzut asupra mea. Temere și cutremur au venit peste mine și întunericul m-a acoperit.

Doamne, Dumnezeul mântuirii me­le, ziua am strigăt și noaptea înaintea Ta. Să ajungă pană la Ține rugă­ciu­nea mea; că s-a umplut de rele sufletul meu și viață mea de iad s-a apropiat!

Miluiește-mă, Doamne, că nepu­tin­­­cios sunt! Vindecă-mă, că s-a tul­bu­rat foarte sufletul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nop­tile îmi stropesc patul cu lacrimile mele și în ele îmi scald așternutul.

Pentru ce ești mâhnit, suflete al meu, și pentru ce mă tulburi? Nădăj­­duieste spre Dumnezeu și mă voi măr­turisi Lui, mântuirea feței mele și Dumnezeul meu.

Domnul este lumînarea mea și Man­­tuitorul meu, de cine mă voi teme? Domnul este sprijinitorul vieții mele, de cine mă voi înfricoșa?

Iubi-Te-voi, Doamne, virtutea mea! Domnul este intărirea mea și scă­pa­rea mea și izbăvitorul meu. Dumnezeu este ajutorul meu și voi nădăjdui întru Dânsul: Apărătorul meu și puterea mântuirii mele și sprijinitorul meu. Amin.

SFÂRȘITUL LUMII nu e ”cu foc și cu pucioasă”! Cum ar arăta Pământul în 2050! FOTO... Fotograful a făcut mai multe poze cu ea decât cu mirii. Cum a venit îmbrăcată o domnişoară de onoare la nunta prietenei ...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x