Antena Căutare

Campionatul national de baschet in fotoliu rulant s-a desfasurat la Oradea

Chiar daca sunt imobilizati in scaune cu rotile, pe terenul de baschet, se misca la fel de bine ca jucatorii profesionisti. Treizeci de sportivi din Romania, Polonia si Ungaria le-au demonstrat spectatorilor ca atunci cand ai ambitie, niciun handicap nu te poate impiedica sa faci ce-ti place.

Pase in viteza, deposedari si aruncari la cos la fel de spectaculoase ca cele dintr-un campionat profesionist de baschet. Asta au putut vedea oamenii care au mers la turneul international de baschet in fotoliu rulant din Oradea.

Dupa 40 de minute de joc, echipa Romaniei a pierdut in fata echipei din Ungaria. Au fost foarte buni, desi majoritatea au fost sarbi in echipa Romaniei. Cei doi jucatori romani au jucat bine.

Dar scorul a contat mai putin. Important a fost sa se simta bine. Atunci cand se afla pe teren jucatorii spun ca uita ca sunt imobilizati in scaune cu rotile.

Turneul international de baschet in fotoliu rulant se va termina duminica.

Circa 1500 de oameni au facut turul orasului Targu Mures pe biciclete... Alain Robert a escaladat cel mai inalt turn din lume, Central Plains Fortaleza din China ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x