Antena Căutare

Circa 1500 de oameni au facut turul orasului Targu Mures pe biciclete

Masinile n-au avut loc ieri pe strazile din Targu Mures din cauza bicicletelor. Circa 1500 de oameni au facut turul orasului pe doua roti. In fruntea plutonului, s-a aflat campionul de la Jocurile Paralimpice, Eduard Novak.

Inainte sa porneasca in turul orasului, oamenii au ridicat bicicletele in aer ca sa le aminteasca soferilor ca nu sunt singuri in trafic si edililor ca ar trebui sa amenajeze piste pentru biciclisti.

Ieri, insa, nicio masina n-a stat in calea biciclistilor. Politistii de la Rutiera au avut grija de asta.

Plutonul de 1500 de biciclisti a fost condus de Eduard Novak, sportivul care s-a intors cu o medalie de aur si una de argint de la Jocurile Paraolimpice de la Londra.

"Trebuie respectati ciclistii, este foarte vital, ca sunt foarte multe accidente din cauza nepasarii ciclistilor in trafic si a construirii pistelor de bicicleta pentru familiile care vor sa traiasca eco", a spus Novak.

Chiar daca au fost nevoiti sa opreasca si sa-i admire pe biciclisti, soferii nu au fost deranjati. Dimpotriva, au laudat initiativa.

Marsul Biciclistilor a marcat sfarsitul Saptamanii Mobilitatii, care s-a desfasurat pentru prima data in acest an si la Targu Mures.

VIDEO! Demonstratie, in premiera, a unicului hidroavion din Romania... Campionatul national de baschet in fotoliu rulant s-a desfasurat la Oradea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x