Antena Căutare

Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușă, femeia a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie, fără pic de reținere

O femeie a trăit surpriza vieții sale atunci când a găsit un bilet în cutia de scrisori. Când a văzut ce a putut un vecin să-i scrie, aceasta a rămas mută de uimire.

colaj foto cu un bilet si Joanne Partridge Galerie
Femeia a fost mai mult decât surprinsă atunci când a descoperit ce scria pe biletul vecinului | Shutterstock/Kennedy News and Media/mirror.co.uk

O mamă a dezvăluit faptul că a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută într-o zi, atunci când se uita în cutia de scrisori. Înăuntru, doamna a găsit un bilet misterios. Curioasă, aceasta l-a desfăcut și nu mică i-a fost surpriza atunci când l-a citit. Femeia a rămas uimită de ce a putut bărbatul să îi scrie vecinul.

Când a văzut ce i-a scris un vecin într-un bilet, o femeie a trăit o surpriză uriașă

Aceasta este situația complet neașteptată prin care a trecut Joanne Partridge în vârstă de 32 de ani din Marea Britanie. Era o zi ca oricare alta atunci când aceasta a decis să își verifice cutia de scrisori. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit în interior un bilet misterios. Nu și-a imaginat în nicio clipă că ceea ce avea să urmeze o va lăsa fără cuvinte.

Citește și: Un copil a scris o scrisoare vecinului său. Când a citit, omului nu i-a venit să creadă. Ce a scris puștiul în bilet

Curioasă, britanica a luat bucata de hârtie, a despături-o și a citit-o. Când a văzut ce a putut vecinul său să îi scrie, doamna cu pricina a trăit o surpriză de proporții.

„Pentru ocupanții acestui loc. Curtea casei voastre este o adevărată rușine. Chiar pot spune cu mâna pe inimă faptul că este cea mai urâtă și din tot cartierul. Ar trebui să vă fie rușine! Și care e treaba cu pubela de gunoi, aveți deja coșuri de gunoi. Grădina vecinilor voștri este atât de curată și de îngrijită încât în mod sigur aceștia sunt de-a dreptul îngroziți de ceea ce văd. Chiar nu aveți pic de mândrie în voi? Nici nu vreau să-mi imaginez cum arată casa voastră. Dacă nu aveți timpul necesar sau plăcerea de-a face curat în grădină atunci măcar puteți plăti pe cineva să se ocupe de asta! Sunt bucuros că nu trăiesc lângă dumneavoastră, în mod sigur mi s-ar face rău dacă ar trebui să privesc tot acel dezastru în fiecare zi”, a scris vecinul în bilet.

Citește și: Și-a întins hainele la uscat și la scurt timp a găsit un mesaj printre ele. Ce scria pe biletul lăsat de un vecin nervos

Bulversată și jignită de cele citite, Joanne Partridge a pozat totul și a dezvăluit întâmplarea pe internet. Într-un timp foarte scurt, povestea a ajuns virală și a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții în rândul internauților care au criticat din plin atitudinea vecinului care a trimis biletul.

„Suntem vecini buni și sunt absolut uluită. Nu știu dacă voi afla vreodată cine l-a scris”, a mărturisit femeia, potricit celor de la mirror.co.uk.

Britanica a explicat faptul că are un copil mic și a preferat să se ocupe de grădina din spatele casei, acolo unde se joacă cel mic, lăsând amenajatul grădinii din fața casei pentru mai târziu.

Un băiat se simțea rău și părinții au crezut că e doar răcit. La spital, medicii i-au dat un diagnostic crunt... Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă ce este greșit în mai puțin de 7 secunde. Care este răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x