Antena Căutare

„Cine sunteți voi să mă legitimați pe mine?” Când au văzut ce scrie pe buletinul unui bucureștean, polițiștii l-au dus direct la Psihiatrie! Ce scria în „document”

„Eu nurecunosc instituțiile acestui stat!” Cum arăta „buletinul” pe care un bucureștean l-a dat polițiștilor, în momentul în care a fost legitimat pe stradă.

„Cine sunteți voi să mă legitimați pe mine?” Când au văzut ce scrie pe buletinul unui bucureștean, polițiștii l-au dus direct la Psihiatrie! Ce scria în „document” Galerie
Când au văzut ce scrie pe buletinul unui bucureștean, polițiștii l-au dus direct la Psihiatrie

Jandarmii au descoperit, marți seara, un SUVERAN, chiar pe străzile din București. Bărbatul a refuzat să se legitimeze, dându-le în schimb, un document inedit, pe care scria mare și clar: ENTITATE SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT.

„Suveranul” le-a spus oamenilor de ordine că nu recunoaște instituțiile statului român. A fost condus la secția de poliție, apoi la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, pentru un consult de specialitate.

Potrivit actului de identitate prezentat de bărbat, numelă sau este Suveran Sirius, este născut în mai 2018, iar documentul expiră abia mileniul următor, în anul 3119.

Citește și:

Aproape 2.000 de lei, în mână, pentru cei care acceptă să li se facă vaccinul anti-coronavirus. Ce criterii trebuie îndeplinite pentru a deveni „cobai” plătit

„Cine sunteți voi să mă legitimați pe mine?” Când au văzut ce scrie pe buletinul unui bucureștean, polițiștii l-au dus direct la Psihiatrie! Ce scria în „document”

Când au văzut ce scrie pe buletinul unui bucureștean, polițiștii l-au dus direct la Psihiatrie

„Epidemie de violență”

Dacă „Suveranul” este un incident ce ar putea fi catalogat ca amuzant de oamenii legii, în ultimele zile, polițiștii s-au lovit de acte de violență generate de nerespectarea restricțiilor impuse de ordonanțele militare.

Citește și:

Amor cu polițistul sau o amendă uriașă! Cum a primit o tânără de 18 ani propunerea indecentă: „M-a dus în spatele mașinii”

Pandemia de coronavirus a născut, în România, o epidemie de violență îndreptată spre polițiști. Sindicatul Europol a postat, pe pagina de Facebook, imagini șocante de la o intervenție din localitatea Bărbulești, județul Ialomița.

Intervenția a fost filmată de polițiști și postată pe internet. Întregul moment, aici: „Lasă pistolul jos! L-a omorât!” Scandal uriaș, după ce un bărbat prins la volan, fără permis și declarație pe proprie răspundere, a fugit în curtea unor romi- VIDEO

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momentul în care un pompier își strânge în brațe copiii, după o luptă pe viață și pe moarte cu noul coronavirus: „A răma... Muzica, folosită ca armă în criza provocată de COVID-19! Un medic le cântă pacienţilor bolnavi de coronavirus şi colegil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x