Antena Căutare

Când s-a născut, fetița lor avea părul normal. După un timp, ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Ce au descoperit

Atunci când a venit pe lume fetița lor, părinții s-au bucurat extrem de mult. Totuși, după un timp, aceștia au observat ceva neobișnuit la bebeluș. Nu a durat mult și au descoperit ceva complet neașteptat.

colaj foto cu emilia naylor, fetita care sufera de sindromul parului de nepieptanat Galerie
Abia la șase săptămâni după ce s-a născut, părinții au descoperit ce este în neregulă cu părul copilei | sursa foto: Profimedia

Emilia are vârsta de 3 ani și, atunci când a venit pe lume, toată lumea a crezut că este un copil ca oricare altul. Totuși, după un timp, părinții au observat un detaliu neobișnuit la ea. Azi, micuța a devenit cunoscută în toată lumea datorită unui detaliu ieșit din comun.

La scurt timp după ce s-a născut fetița lor, părinții au descoperit ceva complet neașteptat

Aceasta este inedita poveste de viață a unei fetițe pe nume Emilia Naylor care trăiește în Oswestry, Shropshire (Marea Britanie). Părinții au fost mai mult decât încântați atunci când aceasta a venit pe lume. Totuli, nu a durat mult și oamenii au observat ceva neobișnuit la micuță.

Citește și: O femeie a mers să se tundă, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ceea ce i-a zis frizerul i-a schimbat viața pentru totdeauna

Practic, pe măsură ce creștea, Emilia Naylor avea textura părului din ce în ce mai bizară, dar și o culoare ieșită din comun. Cu o podoabă capilară de un alb surprinzător și o textură greu de descurcat și de pieptănat, copila a reușit să își surprindă din plin părinții. După numeroase „lupte” de a-i face șuvițele să pară mai ordonate, oamenii au decis să meargă la un specialist și așa s-a aflat faptul că cea mică suferă de sindromul părului de nepieptănat. Practic, din cauza unei mutații genetice, părul are o culoare extrem de deschisă și nu poate fi aranjat, îndreptat, pieptănat sau coafat, indiferent de metoda folosită. Uneori, acest sindrom al părului de nepieptănat este însoțit și de alte probleme de sănătate.

Tot with rare condition that leaves her unable to COMB her hair compared to Boris Johnson

Mama copilei, pe nume Claire Maxfield (33 de ani), a explicat faptul că nu există vreo metodă suficient de bună pentru ca părul fetiței sale să poată fi aranjat sau pieptănat, lucru ce o face pe cea mică să pară mai mereu ciufulită.

Citește și: Locklan Samples suferă de „sindromul părului nepieptănat”. Ce presupune acest lucru și ce a făcut mama sa când a aflat

„Când s-a născut, Emilia avea părul șaten, părea sănătos. Apoi, când a împlinit șase săptămâni, am început să observăm faptul că puful de bebeluș cade și crește un păr deschis la culoare și cu o textură ciudată. Un prieten ne-a zis că ar putea avea sindromul părului de nepieptănat și așa am auzit prima oară de această afecțiune. Am căutat pe internet, am comparat pozele cu fiica mea și așa am realizat că și ea are această afecțiune”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Azi, micuța Emilia a devenit cunoscută în toată lumea pentru podoaba sa capilară și nu puțini sunt cei care o compară cu celebrul politician britanic Boris Johnson, care este adesea ținta glumelor din cauza podoabei sale capilare.

Un bărbat a cumpărat o pungă de legume, dar a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat când s-a uitat înăuntru... O tânără i-a uimit pe mulți atunci când a dezvăluit ce meserie „bărbătească” are. Cu ce se ocupă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x