Antena Căutare

Cândva celebri în goana după aplauze, azi căutători de liniște și mântuire! Acestea sunt vedetele care au renunțat la faimă și au ales drumul credinței!

Au fost celebri și totuși, într-un moment al vieții lor, ceva s-a schimbat și au ales să dispară din lumina reflectoarelor și să se dedice credinței.

Au fost celebri și totuși, într-un moment al vieții lor, ceva s-a schimbat și au ales să dispară din lumina reflectoarelor și să se dedice credinței.

Celebrul cântăreț și compozitor Laurențiu Cazan, sătul de lumea agitată a showbiz-ului românesc, a decis în urmă cu ceva timp să nu mai apară în emisiuni de divertisment. Și-a motivat decizia prin faptul că prin acestea se promovează incultura.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Artistul s-a întors în Buzăul natal și apare doar la un club de blues din oraș și la festivaluri de muzică ușoară. Decadența și simulările sexuale prezente în coregrafiile muzicienilor actuali l-au îndepărtat pe Laurențiu Cazan de scenă, acesta alegând să își dedice timpul credinței. Cântă fie în clubul de blues din Buzău, fie pentru copii.

Ovidiu Cuncea făcea senzație cu rolurile sale din diferite filme sau spectacole de la Teatrul Național. Ceea ce nu mulți știu este că acesta a ales să devină preot. Simpaticul actor este acum diaconul Cuncea, pe care enoriașii îl apreciază pentru modul în care și-a luat misiunea în serios.

O altă celebritate care a renunțat la aplauzele publicului pentru credință este Mariana Buruiană. Aceasta a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să o ia pe calea credinței, la scurt timp după Revoluția din 1989. Nu s-a călugărit, dar și-a dedicat timpul celor sfinte. Autoare a cărții „Taina mărturisirii” merge și azi pe calea rugăciunii, a smereniei și a iertării.

Sursa foto: glsa.ro

Monica Fermo este o altă frumusețe a cinematografiei românești care a ales să renunțe la celebritate. De mai bine de douăzezi de ani a ales să trăiască la o mănăstire din Ierusalim. Este cunoscută ca fiind maica Ecaterina și își petrece timpul în post și rugăciune, într-o chilie.

Sursa foto: romaniaitaramea.blogspot.ro

Citește și:

Ozana Barbancea: „Zilele mele de naștere le serbez la mănăstire, nu fac petrecere”

Ce simt oamenii înainte de a muri! Cercetătorii au studiat fenomenul și au găsit răspunsul... Companiile în care angajații vin cu prietenii patrupezi la birou. Patronii îi încurajează pe aceştia să lucreze alături ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x