Antena Căutare

Care e mama și care fiica? Una dintre femeile din imagine este mai în vârstă cu 18 decât cealaltă. Ți-ai dat seama care?

Kim Sorey și Kalee Dillard își ascund atât de bine vârsta încât ceilalți cred că sunt surori gemene și unele foarte tinere. Femeile sunt, de fapt, mamă și fiică, însă sportul le ajută să aibă trupuri de invidiat.

kim sorey si fiica sa, imbracate in negru, langa un pom de craciun
Kim Sorey și Kalee Dillard își ascund atât de bine vârsta încât ceilalți cred că sunt surori gemene. Femeile sunt, de fapt, mamă și fiică, însă sportul le ajută să aibă un trup de invidiat

Se întâmplă des să fie întrebate dacă sunt surori gemene, iar Kim, care are 49 de ani, se simte măgulită de complimente. Femeia este pasionată de fitness și atunci când nu se machiază seamănă izbitor cu fiica sa, de 31 de ani.

Care e mama și care e fiica din imagine

Kalee Dillard nu se simte jignită de observațiile celorlalți, ba din contră. E încântată că mama sa reușește să se mențină într-o formă care le face invidioase până și pe puștoaice. ”Știu că am gene bune și sper că voi arăta ca mama când voi fi de vârsta ei”, spune ea.

Citește și: Au vrut să pună la pământ o casă și au avut o surpriză uriașă când au început să-i dărâme pereții. Ce se afla ascuns în interior

Când mama și fiica sunt împreună într-un bar sau restaurant, bărbații se apropie de ele și, de cele mai multe ore, o abordează pe Kim Sorey, care este singură și nu poartă verighetă.

”Când află că este mama mea, ei spun: Ei bine, cred că ai născut-o la 12 ani”, povestește Dillard. ”Ei speră că voi fi ajutorul lor, dar de obicei îi dezamăgesc - cu excepția cazului în care e vorba despre un doctor drăguț sau cineva de genul ăsta”, a mai spus ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum se menține Kim Sorey în formă la 49 de ani

Kim Sorey, care este și antrenor pentru o companie de fitness, a dezvăluit și secretele ei pentru corpul tonifiat. Femeia are patru antrenamente pe săptămână, cu o durată de 40 de minute. Ședințele cuprind weightlifting și yoga.

Citește și: Creatură cu chip de om și corp de animal, care a terifiat un oraș. Poliția s-a sesizat imediat pentru a descoperi ce este de fapt

De asemenea, ea bea 3 litri jumătate de apă pe zi și merge constant la spa. ”Kalee și cu mine facem câte un tratament facial, de 120 de dolari, la fiecare două luni”, a mai dezvăluit mama, care deși are 49 de ani, este confundată cu fiica mai tânără cu 18 ani.

Iluzie optică virală. Crezi că găsești șarpele din imagine? Reptila verde nu este deloc ascunsă... Claire Barratt îmbracă cele mai provocatoare ținute și puțini îi ghicesc adevărata vârstă. Câți ani are femeia cu șase c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x