Antena Căutare

Care este cea mai apropiată oră de miezul nopții? Problema aceasta de matematică pentru copii a dat bătăi de cap adulților

O problemă de matematică pentru copii i-a surprins din plin pe adulți și mulți au încercat să găsească răspunsul corect, însă nu au reușit. Deși întrebarea e una simplă, puțini sunt cei care răspund corect.

imagine cu fundal galben si textul negru al unei probleme de matematica Galerie
Analizează atent problema de matematică de mai sus și încearcă să descoperi răspunsul corect | Antena 1

Problemele de logică și matematică sunt adevărate provocări pentru mintea umană, indiferent de vârstă. Totuși, în poza de mai sus se poate vedea o problemă de matematică simplă, pentru copii, ce dă multe bătăi de cap adulților. Tot ce ai de făcut este să alegi ce oră este mai apropiată de miezul nopții.

O problemă de matematică pentru copii a dat multe bătăi de cap adulților. Care este răspunsul corect, de fapt

Recent, pe internet a apărut o imagine în care este prezentată o problemă cât se poate de simplă de matematică. Totuși, deși este destinată copiilor, mulți dintre adulții care au citit-o și au încercat s-o rezolve n-au reușit să afle răspunsul corect.

Citește și: Problemă de logică. Ce număr corespunde cifrei 6? Nu ai nevoie de matematică pentru a afla răspunsul corect. Care este soluția

Deși totul pare atât de simplu și copiii reușesc să dea imediat răspunsul corect, adulții ajung să își pună mâinile în cap și să se întrebe care este soluția. Nu puțini sunt cei care ajung să renunțe la efortul de-a descoperi răspunsul corect, deși întrebarea de matematică este una cât se poate de simplă.

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este tatăl bebelușului, de fapt. Iată răspunsul

„Ce oră este mai apropiată de miezul nopții?”, este întrebarea din textul problemei de matematică pentru copii. Sunt oferite, de asemenea, și patru variante de răspuns, astfel:

  1. 11:55 a.m
  2. 12:06 a.m.
  3. 11.50 a.m.
  4. 12.03 a.m.

Poate inițial ai crezut că e o provocare cât se poate de simplă, dar mulți au descoperit după ce au citit totul atent că întrebarea poate da niște bătăi de cap.

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă care alergător a trișat la concurs, de fapt. Care este răspunsul corect

Nu puțini au fost cei care au încercat să citească atent problema de matematică și să aleagă un răspuns corect. Unii au fost de părere că este vorba despre răspunsul A, pe motiv că e cea mai târzie oră și mai sunt cele mai puține ore până la miezul nopții, arată cei de la mirror.co.uk.

Totuși, după numeroase dezbateri în mediul online, s-a stabilit că răspunsul corect este D, fiindcă mai sunt doar 3 minute distanță de miezul nopții. Unii însă au fost „păcăliți” de faptul că nu poți alege această variantă, fiindcă timpul nu merge înapoi, deci trebuie să te raportezi la orele următoare, în sensul acelor de ceasornic.

Au salvat un animal de pe stradă, crezând că e un câine care are o boală de piele. Ce s-a dovedit a fi, de fapt... Ce se întâmplă cu câinii de la Cernobîl în prezent. Ce au arătat testele de sânge și ce este diferit la ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x