Antena Căutare

Care sunt cele mai comode sali de cinema

Daca iti doresti sa cunosti o stare de relaxare maxima, care sa te determine sa uiti de toate problemele, trebuie sa mergi in Malaysia. Acolo vei gasi cele mai comode sali de cinema, deoarece au implementate sistemul “Beanieplex”

Sistemul “Beanieplex” a fost realizat de compania TGV Cinemas si a fost instalat in doar cinci sali de cinema din Malaysia. Acesta consta in inlocuirea scaunelor clasice cu niste canapele extrem de comode si flexibile, pe care fiecare cinefil le poate ajusta, in functie de dorinta.

Potrivit unui reprezentant al firmei TGV Cinemas, citat de Abc.es, o sala de cinema dotata cu asemenea canapele, extrem de comode, reprezinta o activitate unica, pe care trebuie sa o incerci cel putin o data in viata. Pe langa confort, sunt dotate cu sisteme de sunet de ultima de generatie, oferindu-le clientilor experiente deosebite, pentru doar zece euro.

De asemenea, pentru a satisface nevoile clientilor, TGV Cinema pune la dispozitie alte doua sali de cinema surprinzatoare. Pe de-o parte, sala “Luxe”, care le ofera iubitorilor de film o experienta premium. In acest caz, scaunele sunt duble si sunt dotate cu o masa ajutatoare, pe care isi pot sprijini mainile sau coatele pentru mai mult confort. O sala “Luxe” se gaseste in Utama TGV, doua in Sunway TGV si alta in Bukit Indah TGV.

Sala “Chill*X” este ideala pentru clientii care inainte si dupa de a vedea un film se pot relaxa sau cina. Doar clientii din Utama se pot bucura de serviciile oferite de sala “Chill*X”, ce este decorata in stil hollywoodian.

Sursa foto: yaesnoticia.com

Top cinci petreceri bizare din intreaga lume... S-a descoperit berea care previne mahmureala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x