Antena Căutare

Top cinci petreceri bizare din intreaga lume

Fiecare popor are propriile sarbatori sau moduri de a petrece. De multe ori, din dorinta de a gasi pretexte care sa merite sa fie celebrate si sa reprezinte motive de distractie, oamenii din intreaga lume au inventat petreceri care mai de care mai bizare

Descopera cinci dintre cele mai rare party-uri din lume:

Festivalul Testiculelor

Este sarbatorit in Statele Unite si consta in prepararea testiculelor de taur in diferite moduri. Festivalul reuneste, anual, peste 15.000 de persoane, care se intrec in a pregati numeroase mancaruri ce contin testicule de taur.

El Colacho

Este celebrat in localitatea Castrillo de Murcia si consta in efectuarea unor sarituri peste o saltea pe care sunt asezati cativa nou-nascuti. El Colacho este o traditie ce provine inca din secolul al XVII-lea si simbolizeaza eliberarea micutilor de rau.

Ziua Internationala a vorbitului precum piratii

Pe 19 septembrie, in fiecare an, numeroase persoane din intreaga lume celebreaza acest eveniment vorbind precum piratii. Este o sarbatoare ce a devenit populara gratie internetului, dar si parodiei religioase “Pastafarianismo”, care prezinta piratii drept “fiinte divine”.

Pelerinaj de sicrie

O alta petrecere ce te va “lasa masca” este pelerinajul de sicrie. In localitatea Pontevedra, Spania, locuitorii satului San Xose de Ribarteme participa la un pelerinaj cu sicrie. Mai exact, o persoana se asaza in sicriu, prefacandu-se decedat, in timp ce altele transporta cosciugul pe umeri. Este o sarbatoare realizata in cinstea Sfintei Marta, pentru a-i multumi pentru recuperarea miraculoasa a unei persoane apropiate.

Razboiul cu bezea

Este o activitate ce a fost adoptata de curand, in Saptamana Mare a Sfintului Sebastian. In acest an, peste 300 de kilograme de bezea au fost investite in competitia la care au participat mii de persoane, de diferite varste.

Foto: coolthingsinrandomplaces.com

Frauda inedita la zoo. Un caine, prezentat pe post de leu african... Care sunt cele mai comode sali de cinema...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x