Antena Căutare

Carla, femeia care a trăit cu 300 de șobolani în mașină! Ce au descoperit polițiștii | VIDEO

O femeie a reușit să șocheze întreaga planetă după ce oamenii au descoperit că trăiește într-o mașină cu mai bine de trei sute de șobolani!

O femeie a reușit să șocheze întreaga planetă după ce oamenii au descoperit că trăiește într-o mașină cu mai bine de trei sute de șobolani!

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Carla, din San Diego, Statele Unite ale Americii. Fiindcă nu avea casă, femeia a decis să locuiască în mașină.

Într-o zi, ea a decis să găzduiască în vehicul doi șobolani, pe care i-a numit Jacob și Rachel. Le-a dat mâncare, apă și un culcuș cald și, în scurt timp, fericitul „cuplu” a făcut pui.

O femeie, o mașină și 320 de șobolani

Puii au crescut și s-au înmulțumit la rândul lor, făcând astfel „o mare familie fericită” de rozătoare, chiar în mașina femeii.

Pe Carla nu a deranjat-o și a continuat să aibă grijă de toți puii, dându-le hrană și apă. Totuși, situația a scăpat de sub control odată cu numărul tot mai mare de șobolani din mașină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceștia au început să dea năvală în magazinele din jur și proprietarii s-au plâns la o asociație pentru protecția animalelor din San Diego. Aceștia au luat legătură cu poliția pentru a convinge femeia să îi lase să preia șobolanii.

Cum s-a terminat povestea cu șobolanii din mașină

Aceasta a acceptat și polițiștii s-au pus pe treabă, scoțând rozătoarele care erau peste tot prin mașina cu cabluri electrice roase și miros extrem de neplăcut.

Au scos mai bine de 300 de șobolani din vehicul și 140 de dintre aceștia sunt chiar gata să fie adoptați.

O donație a fost organizată pentru ca localnicii să-i cumpere femeii o mașină nouă.

Scheletul 125: Un bărbat care a trăit în Evul Mediu a fost reconstruit. Suferea de boli dentare... Investiție de trei milioane de euro! Locuitorii acestui oraș din România se vor simți ca într-o vacanța exotică! „La fin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x