Antena Căutare

”Ăsta e un cap de șobolan. Acum îi mănânc creierul!” Curajosul Dorian Popa a mărturisit: ”M-a încercat un sentiment de panică, dar foamea urla”

Pentru că au fost a doua echipă ajunsă la destinație, Dorian Popa și Luminița au ajuns în locuința unor localnici din Laos.

Pentru că au fost a doua echipă ajunsă la destinație, Dorian Popa și Luminița au ajuns în locuința unor localnici din Laos.

Desigur, oamenii i-au poftit și la masă și ce să vezi? "Specialitățile" asiatice i-au cam pus capac lui Dorian care, curprins de foame, a mâncat orice.

”Asta e un cap de șobolan. Acum îi mănânc creierul!”, spune Dorin la începutul mesei. La final, a aflat că nu a mâncat șobolan: ”De fapt, am mâcat două creiere de veveriță, sper ca mâine să mă trezesc mai deștept!”, s-a amuzat concurentul.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

”Dorian ar fi bine să se lase de sală!” Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au învins în cea mai grea probă de până acum... Hopa Popa versus Tăticii! Dorian și Luminița și-au luat revanșa și au câștigat amuleta, în fața lui Liviu și Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x