Antena Căutare

Cea mai modernă străbunică din lume! A intrat în Cartea Recordurilor, ca cel mai în vârstă gamer, la 90 de ani! „Mă bucur de viață” - VIDEO

O străbunică în vârstă de 90 de ani, din Japonia, a intrat în Cartea Recordurilor, ca cel mai în vârstă gamer din lume, care publică conținut pe YouTube. Femeia petrece ore în şir, zilnic, jucând jocuri video. Și asta de zeci de ani.  

Străbunica Hamako Mori are un canal de YouTube, cu peste 250.000 de abonaţi, unde publică clipuri legate de gaming.

Hamako Mori nu consideră că jocurile video sunt o pierdere de vreme, ba dimpotrivă! Femeia susține că, în acest fel, se bucură de viață.

„Joc jocuri video de 39 de ani. Când îmbătrâneşti, ai tendinţa să nu mai încerci lucruri noi. Nu cred că sunt un exemplu în sensul ăsta. Mă joc mult. Cam 7,8 ore pe zi. Mă jucam chiar mai mult în trecut. Îmi place să joc jocuri de acţiune pe Youtube, deşi înainte nu făceam asta pentru că le vedeam destul de dificile.

Când începi să te joci, nu te mai poţi opri. E ca şi când te-ai uita la un film. Am o groază de jocuri video vechi. Nici nu mi le mai pot aminti pe multe dintre ele. Super Mario. Ăsta este un joc memorabil, vechi, nu-i aşa?! Chiar mă bucur de viaţă. Le spun tuturor: viaţa este colorată. Cred că ar fi bine ca şi alţi oameni în vârstă să joace jocuri video”, a spus străbunica gamer, la 90 de ani.

Cea mai bătrână mireasă din lume s-a căsătorit la 102 ANI cu un bărbat cu 18 ani mai tânăr! Cum l-a cucerit pe mire. „M-a fermecat!”

Femeia, născută pe 18 februarie 1930, a început să joace jocuri video după ce și-a văzut copiii distrându-se în acest fel.

Le-a trecut covidu' când au văzut-o pe domnișoara asistentă! Combinezon transparent și lenjerie neagră - tot echipamentu... Urșii umblă pe străzi, de două luni de zile. Sătenilor dintr-o comuna din Mureș le este frică să mai iasă din case...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x