Antena Căutare

Cât costă hârtia igienică a lui Dorian Popa. A făcut furori pe internet cu ea, dar puțini români și-ar permite să o cumpere

Dorian Popa se numără printre cei mai de succes creatori de conținut din România, reușind să ajungă, în timp, la confortul financiar care îi permite aproape orice. Așa că, recent, vloggerul a decis să mai facă o aroganță și să intre în posesia unei hârtii igienice negre.

Cât costă hârtia igienică a lui Dorian Popa. A făcut furori pe internet cu ea, dar puțini români și-ar permite să o cumpere
Cât costă hârtia igienică a lui Dorian Popa. A făcut furori pe internet cu ea, dar puțini români și-ar permite să o cumpere | Captură Instagram/Shutterstock

Dorian Popa a fost foarte încântat că a găsit această hârtie igienică neagră, care să se asorteze de minune cu baia lui. Însă, ceea ce nu știu mulți oameni este faptul că acest produs se vinde cu o sumă exorbitantă pe platforma de vânzări-cumpărări OLX.

Celebrul artist i-a făcut reclamă atât pe contul personal de Instagram, cât și pe platforma Youtube, însă fără a preciza suma uluitoare pe care trebuie să o scoți din buzunar ca să o cumperi.

Citește și: Cine este Cori, angajata lui Dorian Popa care îl filmează toată ziua. Artistul o plătește ”regește”: „Are cele mai mari prime”

Cu cât se vinde pe OLX hârtia igienică neagră a lui Dorian Popa

Cei care s-au gândit să achiziționeze hârtia igienică neagră la care Dorian Popa a făcut reclamă trebuie să știe că e nevoie să scoată din buzunar câteva mii de euro.

Dacă un set de câteva role de hârtie obișnuită costă aproximativ 20 lei, patru role din această hârtie costă nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 euro, potrivit Spynews și Fanatik. Cu toate acestea, setul vine ambalat într-o cutie de lux.

Mai mult, românul care vinde pe OLX hârtia igienică neagră a spus despre ea că este un produs autentic și original, dezvăluind chiar și seria. Mai mult, ca o explicație pentru prețul uluitor, el se laudă că produsul este fabricat și în ediție limitată:

„Cutie cu patru role originale, ediția limitată de lux. Vine însoțită de certificat de autenticitate cu seria 0005. Prețul nu este negociabil. NU ACCEPT SCHIMBURI. Atenție, nu este o glumă. Nu pot da detalii despre originea obiectului, dar vă pot garanta că este 100% autentic.”, a scris vânzătorul în anunțul de pe OLX, potrivit surselor citate mai sus.

Ulterior, persoana care o vinde a mai ținut să precizeze că nu este vorba despre nicio glumă, fiind un anunț cât de poate de serios.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Dorian Popa se gândește serios să adopte un copil. Ce spune despre decizia care l-ar putea face tată: „Dacă Dumnezeu mă va ține..”

Cât câștigă cel mai bine într-o lună Dorian Popa

Dorian Popa a vorbit deschis despre încasările sale lunare și a menționat cam ce sume de bani îi intră în conturi lună de lună. Artistul pare să câștige destul de bine, iar ofertele nu par să se termine:

„Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună – între 70.000 și 80.000 de euro. Să moară dușmanii!”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars, citat de Spynews.

Iată ce spunea Dorian Popa că își dorește să mai achizițoneze în viitor:

„Rolls-Royce Phantom este următoarea mașină pe care o țintesc. Eu sper ca, anul viitor, să dau avansul și, probabil, într-un an jumătate, doi, să și ajungă. Vreo 600.000 o să fie mașina.”, a mai spus Dorian Popa, potrivit sursei citate mai sus.

O românca va candida la alegerile pentru primăria orașului Las Vegas. Cine este Irina Hansen și cum a ajuns la această d... O femeie și-a cumpărat niște banane și a observat un semn bizar pe ele. S-a speriat când a văzut peste ce a putut să dea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x