Antena Căutare

Câte persoane sunt în această poză? Iluzia optică a devenit virală pe internet. Care e răspunsul

O imagine apărută recent pe internet face senzație și s-a transformat în cea mai tare iluzie optică a momentului. Mulți încearcă să descopere câte persoane apar în poză.

imagine cu câțiva bărbați ciocnind sticle de băutură
Numeroase persoane din întreaga lume au fost „păcălite” de această iluzie optică. | twitter

O fotografie realizată de niște prieteni în timpul unei drumeții într-o zonă muntoasă s-a transformat în cea mai tare iluzie optică a momentului.

Poza a ajuns pe internet și a făcut senzație pe Twitter. De acolo, aceasta s-a viralizat și s-a răspândit și pe alte site-uri și platforme de socializare.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe câți oameni sunt în poză

Astfel, ceea ce se voia a fi doar o simplă amintire a unor tovarăși de drumeție s-a transformat în cea mai tare iluzie optică a momentului.

Plecați într-o excursie, bărbații au decis să facă un mic popas pentru a ciocni câte o doză de băutură, menită să le dea ceva energie pe drum. Totuși, ceea ce i-a uluit pe mulți a fost un detaliu pe cât de evident, pe atât de complicat: câte persoane sunt în poză?

Citește și: Tu vezi un câine sau un bărbat? Iluzia optică a devenit virală pe internet. Ce este cu adevărat în imagine

Dacă e să ne orientăm după numărul de sticle, atunci răspunsul e patru, dar în același timp mulți susțin că pot observa doar trei mâini.

Astfel s-a născut și misterul: „Câte persoane sunt în fotografie, cu adevărat?”. Numeroase persoane din întreaga lume au fost „păcălite” de această iluzie optică.

Dacă vrei să afli totuși răspunsul corect, atunci trebuie să privești atent în stânga pozei, pe mijloc, unde vei observa să a patra persoană are o geacă cu model de camuflaj, lucru ce a indus în eroare pe mulți dintre cei care au privit poza.

Locul unic din România de care străinii s-au îndrăgostit. Ce este special la satul Geamăna din Alba... Christina Ozturk are 11 copii la doar 23 de ani și plănuiește să ajungă la 105. Cum poate fi posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x