Căutare Live

Privește atent timp de 15 secunde punctul din vârful nasului. Ce se întâmplă apoi e chiar ciudat

De-a lungul timpului, o mulțime de iluzii optice i-au intrigat pe internauți. Unele dintre ele s-au viralizat imediat și au făcut senzație în rândul celor care au acceptat provocarea. 

Iluzie optică

Daily Mail

O nouă iluzie optică face senzație în mediul online. Internauții sunt încurajați să privească timp de 15 secunde punctul din vârful nasului unei femei. Imaginea a fost editată și i s-a aplicat filtrul "negative".

După scurgerea timpului, participanții sunt rugați să își mute privirea în zona din partea dreaptă a imaginii.

Citește și: Iluzia optică ce provoacă isterie online! Tu poți să găsești pisica din bibliotecă? Cei mai mulți renunță, după minute bune de încercări: „E imposibil!”

Imaginea neatractivă a tinerei din imagine se transformă într-o fotografie color, în care apare o femeie brunetă, extrem de frumoasă.

O imagine editata cu filtru negative in care apare chipul unei femei, care are un punct alb pe nas
Sursa FOTO: Daily Mail

Iluzia optică este cunoscută sub numele de "negative afterimage" și este produsă de celulele localizate în ochi, numite celule ganglionare retiniene. Acestea transmit către creier semnale după codarea sau identificarea nuanțelor în grupuri de culori primare.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... De ce înșală bărbații. Motive și scuze pe care le folosesc chiar ei...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri