Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Caz fără precedent în lume! O femeie a născut în cosciug, la zece zile după ce a murit! Medicii sunt în șoc

Caz fără precedent, în lume. O femeie însărcinată în nouă luni a născut, la zece zile după ce a murit. 

Caz fără precedent în lume. Potrvit Daily Mail, o femeie însărcinată în nouă luni a născut, la zece zile după ce a murit.

Caz fără precedent în lume. Nomveliso Nomasonto Mdoyi, o locuitoare din satul african Mthayisi, a devenit subiect principal în presa străină, după ce și-ar fi adus pe lume cel de-al șaselea copil... în sicriu.

Mama femeii de 33 a povestit că, însărcinată fiind în luna a noua, acesteia i s-a făcut rău subit și nu a mai durat mult până la deces.

Mama defunctei a apelat la o firmă de servicii funerare pentru a se ocupa de cele trebuincioase pentru înmormântare.

Membrii staff-ului au fost cei care au descoperit fetusul mort, în sicriu, lângă mamă, chiar în ajunul înmormântării. Experiența i-a șocat, iar declarațiile sunt copleștitoare.

”Am fost atât de șocați și de speriați, că nu am avut timp să examinăm sexul copilului. Lucrez în domeniu de peste 20 de ani și nu am mai auzit de așa ceva până acum”, au spus aceștia, potrivit sursei menționate.

”Am fost devastată de moartea fiicei mele, iar acum trăiesc șocul vieții știind că a născut, moartă fiind de zece zile”, a povestit și mama decedatei.

Experții în medicină au luat act de cazul fără precedent și au emis câteva supoziții.

Potrivit acestora, fetusul ar fi fost expulzat din trupul mamei din cauza gazelor formate în interior. În plus, deterioarea mușchilor după moarte, ar fi putut înlesni controversata naștere.

sursă: dailymail.co.uk, mirror.co.uk, the sun

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro