Live acumScena Misterelor
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Domnilor, ea este DOMNIȘOARA de FIER! „Hulk în variantă feminină” sparge pepenii verzi cu mușchii de la picioare! Așa trup, așa forță!

Are 36 de ani, un trup de zeiță, picioare „forțoase”, mușchi cât cuprinde! Kortney Olson, este un adevărat „Hulk în variantă feminină” ori un adevărat „Hercule feminin al vremurilor noastre”. Toate clipurile cu ea au ajuns virale datorită gestului  neașteptat de a sparge pepenii verzi cu ajutorul mușchilor de la picioare.

Are 36 de ani, un trup de zeiță, picioare „forțoase”, mușchi cât cuprinde! Kortney Olson, este un adevărat „Hulk în variantă feminină” ori un adevărat „Hercule feminin al vremurilor noastre”. Toate clipurile cu ea au ajuns virale datorită gestului neașteptat de a sparge pepenii verzi cu ajutorul mușchilor de la picioare.

Kortney Olson este o atletă care a știut de la bun început cum să se antreneze pentru scopul pe care și l-a pus în minte. Tot dedicată sportului a rămas chiar și după ce a fost nevoită să migreze din SUA în Australia, unde a și reușit să devină campioană la arm wrestling.

Sportiva a încurajat dintotdeauna femeile și fetele să își accepte forma fizică și să muncească pentru a deveni așa cum își doresc. Nu are limite în ceea ce face și vrea să insufle acest principiu tuturor Evelor din lume!

„Să ștergem dogma că valoarea noastră este egală cu exteriorul nostru. Vrem să smulgem realitățile false ale Photoshop-ului și să ne mutăm într-o nouă eră – o epocă în care acceptarea și non-judecarea sunt o nouă tendință”, spune Kortney.

Vedeți, mai jos, scene emblematice în care această femeie sparge pepenii verzi utilizând doar mușchii de la picioare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro